Padel Utrecht indoor? Ontdek de mogelijkheden!
13 maart 2023 
2 min. leestijd

Padel Utrecht indoor? Ontdek de mogelijkheden!

Ben je op zoek naar de mogelijkheden voor Padel Utrecht indoor? In deze ultieme gids ontdek je de mogelijkheden voor Padel Utrecht! Deze opwindende sport groeit enorm hard en dat heeft een reden. In deze ultieme gids kom je alle plekken te weten voor padel Utrecht. 

Er zijn maar liefst 32 indoor padelbanen in Utrecht verspreid over 4 vestigingen! 

Wist je dat je met een uur padel spelen maar liefst 500 calorieën verbrandt?

Speel Padel in Utrecht bij Peakz Padel Utrecht

Er zijn verschillende plekken om Padel Utrecht indoor te beoefenen. Padel in Utrecht is namelijk enorm populair. De mogelijkheden groeien dan ook op een hoog tempo. 

Peakz Padel beschikt over 17 vestigingen, waarvan er padel vestigingen 2 in Utrecht liggen! Peakz is daarom ook marktleider op het gebied van padel Utrecht Indoor. Bekijk de indoor mogelijkheden voor padel in Utrecht hier.

           Peakz Padel Utrecht Vechtsebanen

-      Mississippidreef 161, Utrecht
Bij Peakz Padel Vechtsebanen kun je indoor padel spelen in Utrecht. Tijdens een wedstrijd padel kun je ontspannen en werken aan je gezondheid. Wist je dat je met een uur padellen maar liefst 500 calorieën verbrandt?   

Bij Vechtsebanen kun je zeker aan slag! Deze vestiging in Utrecht telt namelijk 10 indoorbanen en 2 indoor single banen! Rackets zijn eenvoudig te huren op de club, waarbij je als student ook nog eens korting krijgt. Ga je met de auto naar de club toe? Geen zorgen! De sportclub beschikt namelijk over een ruim parkeerterrein.

           Peak Padel Utrecht Zeehaenkade

-      Eendrachtlaan 80, Utrecht
Padel Utrecht indoor kun je ook spelen bij de andere locatie van Peakz Padel. Bij de vestiging van Peakz Padel Zeehaenkade kun terecht voor zowel indoor- als outdoor-padel! 

De club heeft 4 indoorbanen, 4 outdoorbanen, en 1 outdoor single baan. In de zomer kun je hier dus ook heerlijk een balletje slaan in de zon.   Ook bij deze vestiging kun je eenvoudig rackets huren, waarbij studenten recht hebben op een leuke korting!

Indoor padel in Utrecht speel je bij HAL22

-      Zonnebaan 22, Utrecht

Zoek je een geschikt complex om padel in Utrecht te spelen? Neem dan eens HAL22 in overweging! Dit gloednieuwe complex ligt in het noordwesten van Utrecht, vlak naast Maarssen. Laat jouw tegenstander alle hoeken van het veld zien bij deze indoor padel locatie! 

De club wordt drukbezocht. Ondanks dat de vestiging beschikt over 10 indoorbanen, is het aan te raden om van tevoren online te reserveren. Voor beginnende padellers is het ook mogelijk om bij deze locatie rackets te huren. Padel Utrecht Indoor begint hier!
Padel Utrecht Indoor. Bekijk HAL22

Indoor Padel buiten Utrecht? Check Sportclub Houten!

-      Pelmolen 7, Houten

Genieten van padel kan ook buiten Utrecht! Vlak buiten Utrecht ligt Sportclub Houten. Bij deze club kun je op je gemak een balletje slaan. Met 2 outdoor banen en 6 indoorbanen kun je hier met elk soort weer terecht. 

De club biedt ook horecagelegenheid, zo beleef je hier ook de perfecte derde helft. Dat is even mazzel! Bij de club kun je ook eenvoudig een racket huren. Zo hoef jij alleen maar je strijdlust mee te nemen! Klaar om indoor padel te spelen!?

Bij welke indoor baan in Utrecht speel jij padel? Of staat jouw favoriete indoorbaan niet op lijst? Laat het weten in de reacties! O ja, vergeet niet te genieten tijdens het spelen van jouw wedstrijd!

Na het sporten dorstig of hongerig geworden? Lees dit blog voor de leukste hotspots van Utrecht voor een hapje en drankje!

Ben je op zoek naar padelbanen in andere steden? Bekijk dan ook eens onze blogs over:
Padel Amsterdam
Padel Alkmaar
Padel Breda
Padel Eindhoven

Padel Utrecht Indoor Houten


Over de schrijver
Reactie plaatsen