Padel Alkmaar: Bekijk hier de mogelijkheden!
10 februari 2023 
2 min. leestijd

Padel Alkmaar: Bekijk hier de mogelijkheden!

Zin om te gaan paddelen bij de leukste clubs in Alkmaar? Of wil je padellessen volgen?  Leuk, lees dan snel verder! De sport padel is een combinatie tussen squash en tennis. Je speelt de sport met vier spelers. Door de glazen wanden om het speelveld heeft het spel een extra dimensie. Deze sport is erg gemakkelijk te leren. Durf jij jou vrienden uit te dagen? Hieronder heb ik de leukste padelbanen in Alkmaar voor jullie op een rijtje gezet. Who’s going to win?!

Padel Alkmaar baan huren

Padelclubs in Alkmaar om een baan te huren

1. Sla een balletje bij Tennis & Padel Centrum daalmeer!
Klaas Bootpad 4-6
1827 CX Alkmaar
Bij deze duurzame tennis en padel club kun je genieten van 3 outdoor padelbanen waar je 2 tegen 2 tegen elkaar kunt spelen. Deze banen kun je door de weeks huren van 09.00 – 23.00 en in het weekend van 09.00- 20.00. Ook kun je hier rackets en ballen huren. Zo is er geen ontkomen meer aan! Na afloop kun je nog een drankje drinken in hun moderne kantine. Enthousiast geworden? En... onthoud meedoen is belangrijker dan winnen😉.


De verliezer trakteert een biertje!


2. Let’s play bij Tennisclub Alkmaar!

Terborchlaan 315
1816 MH Alkmaar
Deze vereniging is erg makkelijk bereikbaar met de auto. De club ligt naast de N9 en heeft een ruime parkeergelegenheid. Bij tennisclub Alkmaar zijn er 4 outdoor padelbanen elke dag beschikbaar van 09.00 tot 22.30. Nadat je een paar sets gespeeld hebt kan je heerlijk uitrusten in de zomer op het terras met een drankje en in de winter is er een speciale winterkantine. Dus wat houd jou nog tegen? Vergeet alleen je racket en ballen niet. Deze zijn hier namelijk niet te huur.

Waar kan ik padellen in Alkmaar?


Hopelijk heb ik je voldoende geïnformeerd en heb je gewonnen van je vrienden. Zo niet, dan heb ik hieronder nog een padel trainingsschool. Zodat je de volgende keer wel kan winnen!

Padel clinic Alkmaar

Berenkoog 37
1822 BH Alkmaar
Als jouw techniek nog een paar lesjes kan gebruiken, kan je bij Potje Padel terecht. Dit is een trainingsschool speciaal voor de sport padel. Een leuk feitje tussendoor: zij hadden een van de eerste padelbanen in Noord-Holland. Deze padellessen kun je alleen met minimaal en maximaal 4 personen volgen. Als je met een grotere groep wilt padellen kun je een clinic volgen. Deze lessen en clinic’s worden gegeven door een leuk team van trainers die jou de beste techniek willen leren, zodat jij, je vrienden, collega’s of familie kunt verslaan de volgende keer😉.                        
Let op: Bij Potje Padel volg je een clinic, je kan dus geen losse baan huren!

padel clinic Alkmaar

Bekijk een van deze blogs eens:

Over de schrijver
Reactie plaatsen