Waar in Nederland kan je het best padellen?
23 september 2022 
3 min. leestijd

Waar in Nederland kan je het best padellen?

Doe jij al aan padellen? 

Padellen is de snelst groeiende sport van Nederland en misschien zelfs wel wereldwijd. Dit omdat de sport heel erg laagdrempelig is, het op elk niveau te bespelen is en met meerdere mensen kan worden gespeeld. Zo speel je padel altijd 2 tegen 2 en is het een spelletje waar iedereen met een lach de padelbaan verlaat. Om deze reden hieronder 5 padelclubs waar het mogelijk is om met grotere groepen te gaan padellen als uitje. Het is mogelijk om een toernooitje te spelen of met meerdere mensen een clinic te doen wanneer zij het bijvoorbeeld nog nooit hebben gedaan.

Padellen banen Nederland

1. B. Amsterdam padel

Hier ademen ze padel! Met de 6 binnen banen en vele specialisten is het hier mogelijk om te volgen of zelf losse banen te boeken. Hier geven ze op alle gebieden advies! Of het nou gaan om de juiste tactieken op de padelbaan of het kiezen van het juiste racket! Uiteraard zijn er ook rackets te huren. Naast het padellen is het op deze locatie mogelijk om na het spelen op het dakterras te genieten van een drankje of wat eten. Ik bedoel, op een dak terras in de zon wie wilt dat nou niet?

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam? Bezoek dan eens onze blog over Padel Amsterdam!

Wie van jouw vrienden ga je verslaan met padellen?


2. Peakz Utrecht

Deze prachtige padelclub heeft het grote voordeel dat het centraal gelegen ligt in het land. Peakz heeft zelf meerdere locaties en hebben altijd goed onderhouden banen. Zo hebben ze hier 4 outdour banen, en 4 indoorbanen met een 8 meter hoog plafond, perfect voor de hoge lob.   Het parkeren kan hier voor de kosteloos deur, kleedkamers zijn hier aanwezig en douchen is ook mogelijk. Padelrackets zijn te huur en studenten kunnen bij het laten zien van een studentenpas gratis een racket gebruiken. Ook is het mogelijk om na afloop wat te drinken en te genieten van wat fingerfoods, tosti’s en diverse wekelijkse bites.

Padellen in Nederland

3. My Padel Club Nijmegen

Hier gaan padellen en een feestje samen! Zo staat gezelligheid en plezier voorop en streven ze hier naar een omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Ze willen meer mensen laten padellen om zo meer mensen in beweging te krijgen. De locatie heeft 6 binnen banen en is 7 dagen per week van ’s ochtend vroeg tot ’s avonds laat open. Het is mogelijk om naar eigen wensen een offerte aan te vragen voor grotere feesten en partijen. Ze beschikken naast de padel banen over een mooie bar waar de leuke padelpotjes kunnen worden gevierd! De verliezer betaald het eerste rondje toch?  


Arjen Robben en Robin van Persie anno 2022: "Liever padellen dan voetballen."


4. The Padellers Valkenswaard

The Padellers hebben meerdere locaties door het land, zo zijn ze een van de grootste en worden er momenteel nog diverse locaties gebouwd door heel het land. Deze padel club beschikt over 5 indoorbanen, een padelshop, kleedkamers inclusief sanitaire voorzieningen. Het is mogelijk rackets te huren en is het mogelijk gratis te parkeren. Naast dit al is het mogelijk om na het padellen gebruik te maken van de gezellige bar waar drankjes en hapjes te verkrijgen zijn.

Padelbanen in Nederland

5. Peakz Groningen

De 2e locatie van Peakz die benoemd wordt in deze blog is de vestiging in Groningen. Dit is een locatie met een groot binnen terras, extra aantrekkelijk voor de regenachtige dagen! Er lopen hosts rond die spelers voorzien van tips en tricks en het is ook mogelijk rackets te testen en eventueel te kopen op locatie zodat jij altijd met het beste racket voor jou de deur uitloopt. Het parkeren kan hier gratis en de mogelijkheid is er om van ’s ochtend vroeg tot ’s avonds laat te padellen en worden er vaak toernooitjes georganiseerd waar jij je goede padel spel kan showen.  

Heb jij ook al zin gekregen in padellen? We hopen je met de blog wat inspiratie te hebben over verschillende locaties binnen Nederland.

Over de schrijver
Reactie plaatsen