Waar in Nederland kan je het best padellen?
23 september 2022 

Waar in Nederland kan je het best padellen?

Padellen is de snelst groeiende sporten van Nederland en misschien zelfs wel wereldwijd. Dit omdat de sport heel erg laagdrempelig is, het op elk niveau te bespelen is en het met meerdere mensen kan worden gespeeld. Zo speel je padel altijd 2 tegen 2. Zo is het een spelletje waar iedereen met een lach de padelbaan verlaat. Om deze reden hieronder 5 padelclubs waar het mogelijk is om met grotere groepen te gaan padellen als uitje. Het is mogelijk om een toernooitje te spelen of met meerdere mensen een clinic te doen wanneer zij het bijvoorbeeld nog nooit hebben gedaan.

Padellen banen Nederland

1. B. Amsterdam padel

Dit is een groot bedrijvenpand met op de begane grond een ruime padelclub met 6 binnenbanen, hiernaast hebben ze hier een mooie winkel waar het mogelijk is om padelrackets te testen om er zo achter te komen welke het beste bij jou past en krijg je juist advies van padel leraren, ook zijn er padelrackets te huren. Naast het padellen is het op deze locatie mogelijk om na het spelen op het dakterras te genieten van een drankje of wat eten. Het is mogelijk om te parkeren op het dak van het pand de kosten die hieraan zijn verbonden zijn 2 euro per uur.


Wie van jouw ga je verslaan met padellen?


2. Peakz Utrecht

Deze prachtige padelclub heeft het grote voordeel dat het centraal gelegen ligt in het land. Peakz heeft zelf meerdere locaties en hebben altijd goed onderhouden banen. Zo hebben ze hier 4 outdour banen, en 4 indoorbanen met een 8 meter hoog plafond, perfect voor de hoge lob.   Het parkeren kan hier voor de deur, kleedkamers zijn hier aanwezig en douchen is ook mogelijk. Materiaal voor padel is te huur. Ook is het mogelijk om na afloop wat te drinken en te genieten van wat fingerfoods, tosti’s en diverse wekelijkse bites.

Padellen in Nederland

3. My Padel Club Nijmegen

Bij deze padelclub staat plezier en gezellig uit voorop! Sporten en een feestje gaan hier echt samen en zo willen ze een omgeving creëeren waar iedereen zich thuis voelt. Ze willen meer mensen laten padellen om zo meer mensen in beweging te krijgen. De locatie heeft 6 binnen banen en is 7 dagen per week van ’s ochtend vroeg tot ’s avonds laat open. Het is mogelijk om naar eigen wensen een offerte aan te vragen. Ze beschikken naast de padel banen over een mooie bar waar de leuke padelpotjes kunnen worden gevierd!

4. The Padellers Valkenswaard

The Padellers hebben meerdere locaties door het land, zo zijn ze een van de grootste en worden er momenteel nog diverse locaties gebouwd door heel het land. Deze padel club beschikt over 5 indoorbanen, een padelshop, kleedkamers inclusief sanitaire voorzieningen. Het is mogelijk rackets te huren en is het mogelijk gratis te parkeren. Naast dit al is het mogelijk om na het padellen gebruik te maken van de gezellige bar waar drankjes en hapjes te verkrijgen zijn.

Padelbanen in Nederland

5. Peakz Groningen

De 2e locatie van Peakz die benoemd wordt in deze blog is de vestiging in Groningen. Dit is een locatie met een groot binnen terras, er lopen hosts rond die spelers voorzien van tips en tricks en het is ook mogelijk rackets te testen en eventueel te kopen op locatie. De mogelijkheid is er om van ’s ochtend vroeg tot ’s avonds laat te padellen. Ook op deze locatie is het mogelijk gratis te parkeren naast de deur.

Heb jij ook al zin gekregen in padellen? We hopen je met de blog wat inspiratie te hebben over verschillende locaties binnen Nederland.

Over de schrijver
Reactie plaatsen