Padel Amsterdam, de beste in- & outdoor locaties!
21 maart 2023 
4 min. leestijd

Padel Amsterdam, de beste in- & outdoor locaties!

Wil je padel in Amsterdam spelen? Geen probleem! De hoofdstad van Nederland heeft veel te bieden. Ook op het gebied van Padel heeft Amsterdam een groot aanbod! De sport padel groeit enorm snel. Dit blijft niet alleen bij de sport, ook het aantal padel-banen groeit met de dag!

Iedereen houdt van een balletje slaan met vrienden of collega’s. Om dit zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij een selectie gemaakt van de beste padellocaties in Amsterdam. Game on!

Speel je liever indoor of outdoor Padel in Amsterdam?

Padel spelen in Amsterdam kan op elk moment. Weer of geen weer. Je geniet het meest van padel in het zonnetje. Jij en ik weten natuurlijk ook dat het in Nederland niet altijd stralend weer is.   Gelukkig zijn er genoeg opties om padel te beoefenen in Amsterdam op een indoor locatie! 

We zullen je niet langer in spanning houden en vertellen wat nou de beste padellocaties zijn in Amsterdam!

Padel Amsterdam Indoor

Indoor Padel Amsterdam

Peakz Padel Amsterdam

-      Meerdere locaties*
Wil je indoor padel spelen in Amsterdam? Neem dan eens een kijkje bij de vestigingen van Peakz Padel Amsterdam! Met drie padellocaties in de hoofdstad van Nederland zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt!

Je kunt bij deze vereniging eenvoudig een baan en materiaal reserveren. Rackets kun je hier huren, en ballen dien je te kopen. Dit kan op de club! Je kunt padel beoefenen in Amsterdam bij Peakz Sloterdijk, Peakz Kauwgomballenkwartier, en Peakz Olympiaplein.

Padel NEXT Amsterdam 

-      Willem de zwijgerlaan 338c, Amsterdam
Bij Padel NEXT maak je kennis met de allround experience van Padel! Deze club beschikt over 9 banen, kleedkamers en douches! Maak kennis met collega padellers via de speciale WhatsApp groepen van de club. Zo kun je altijd wel een slachtoffer vinden die met jou wil spelen!

Parkeren kan bij de parkeergarage van de club en bedraagt €2,40 per uur! Bij Padel NEXT maak je nieuwe vrienden tijdens je potje padel!

The Padellers Amsterdam-West

-      Condensatorweg 48, Amsterdam
Zin om een balletje te slaan? Neem dan eens een kijkje bij The Padellers in Amsterdam-West! Deze club beschikt over maar liefst 6 indoor padelbanen! 

Bij deze kleurrijke club beleef je ook een heerlijke extra set bij de gezellig bar. Het is mogelijk om rackets te huren en ballen te kopen. Voor studenten is het huren van een racket zelfs gratis. Hoe chill is dat!   

Padel spelen in de daluren is bij The Padellers een stuk goedkoper dan tijdens de piekuren. Wij raden je aan om voor 16:00 te padellen.

XNRGY Club in Amsterdam-Zuidoost

-      De Flinesstraat 10, Amsterdam
In Amsterdam-Zuidoost bevindt zich de XNRGY Club. Dit sportcomplex beschikt over 10 (!) indoorbanen. XNRGY Club is de ideale plek om aan jouw padel skills te werken. Je kunt hier namelijk niet alleen een baan huren, maar ook lessen nemen. Zo sla jij binnenkort iedereen van de baan!

XNRGY Club biedt speciale WhatsApp groepen aan. Hier kun je afspreken met collega Padellers en vrienden maken. Game On!

NDSM Padel Amsterdam

-      Ms. Van Riemsdijkweg 6, Amsterdam
Padel je liever in Amsterdam Noord? Dan is NDSM Padel misschien wel de perfecte locatie voor jou! Deze knusse locatie beschikt over twee indoorbanen, logischerwijs gelegen op de NDSM!

Kom gerust met de auto. Je kunt hier gratis parkeren. Ook is het mogelijk om materiaal te huren. Zo hoef jij alleen een padelmaatje mee te nemen (en je goede humeur)! Klaar om aan slag te gaan bij NDSM Padel!?

Padel Amsterdam Outdoor

Outdoor Padel Amsterdam

Padel Dam

-      Tom Schreursweg 16, Amsterdam
Padel Dam is het sportwalhalla van Amsterdam. Bij Padel Dam kun je terecht op maar liefst 8 outdoorbanen en 3 indoorbanen! Even geen zin in Padel? Dan kun je hier ook terecht voor een potje beachvolleybal. Met je voeten in het zand genieten met vrienden en collega’s.   

Bij deze vestiging kun je ook op les. Zo leer jij in een no-time de perfecte techniek. Elke week organiseert de club ook ladderwedstrijden. Hierbij werk jij je weg omhoog in de competitie. Klaar om een topper te worden in padel? Bezoek dan Padel Dam!

The Padellers Amstelpark

-      Koenenkade 8, Amsterdam
Bij The Padellers in het Amstelpark kun je genieten van de zon. Tegelijkertijd kun je met je vrienden of collega’s genieten een heerlijke pot padel! De club beschikt over 5 outdoorbanen, hierdoor kunnen er 20 mensen tegelijkertijd spelen! 

Bij The Padellers Amsterpark worden ook deelnemen aan verschillende KNLTB Padel competities. Door deze competities breng jij je niveau in een mum van tijd omhoog.

USC Padel Amsterdam

-      Radioweg 80, Amsterdam
Bij USC krijg je het echt padel gevoel! Bij deze vereniging kun je heerlijk padellen in Amsterdam Oost, vlakbij Diemen. De club beschikt namelijk over 2 padelbanen in de buitenlucht. Ontspan en geniet van de buitenlucht samen met vrienden of collega’s. 

Bij deze padelvereniging kun je rackets huren, zo hoef jij geen materiaal te regelen! Je kunt rackets huren bij de balie van de vereniging. Ben jij helemaal klaar om te ontspannen tijdens een potje padel in Amsterdam. Bekijk dan snel USC Tennis & Padel!

Padel Gaasperpark

-      Loosdrechtdreef 7, Amsterdam
Deze gloednieuwe padelbaan is in Maart 2023 geopend. De locatie van de baan wordt al verklapt in de naam. TPC Gaasperpark beschikt over 4 padelbanen die overdag te huren zijn voor niet-leden.

Deze locatie is de ideale uitkomst voor padellers in de buurt van Weesp en de Bijlmer. Doorbreek je dag en geniet van een heerlijke wedstrijd padel in de buitenlucht. Chiquita!

Padel Amsterdam, ons advies!

Wij zijn fan van Padel Dam. De vestiging heeft een fijne sfeer en biedt volop mogelijkheden op het gebied van padel. Je kunt padel lessen nemen, maar ook nieuwe vrienden maken. 

Voor ons draait padel om gezelligheid en bewegen en deze club sluit hier volledig bij aan. De club biedt ook zowel indoor als outdoor mogelijkheden. Weer of geen weer, jij kunt aan zet. Maak je klaar om een balletje te slaan!

Welke padel locatie in Amsterdam is jouw favoriet? Of mis jij jouw favoriete padel baan in Amsterdam? Laat het weten in de reacties! Wij wensen je veel plezier tijdens je wedstrijd padel!   

Heb je genoten van deze blog en benieuwd naar andere locaties om padel te beoefenen buiten Amsterdam? Lees de volgende blogs dan eens een keertje door:

Over de schrijver
Reactie plaatsen