Padel Breda, de beste locaties!
07 februari 2023 
3 min. leestijd

Padel Breda, de beste locaties!

Wil je padel gaan spelen in Breda? Dat kan! Padel is de snelst groeiende sport van Nederland en Padel Breda biedt een groot aantal outdoor opties om de sport te beoefenen. Klaar om een balletje te slaan in de frisse lucht? Wij hebben een lijst gemaakt van de beste padellocaties van Breda, zodat jij direct aan de slag kunt! Dus game on!

Wist je dat je met een uur padel spelen maar liefst 500 calorieën verbrandt!?

Speel padel in Breda bij The Padellers!

Bavelseparklaan 9 – Breda                                                                                 

The Padellers bevindt zich aan de oostkant van Breda. De vereniging heeft maar liefst 4 outdoor banen om 2 tegen 2 te spelen, en één single indoorbaan waar 1 tegen 1 op kan worden gespeeld. Deze singlebaan is de enige indoor padelbaan in Breda. De club is alle dagen geopend, en is bereikbaar met zowel de fiets als auto. Heb je geen racket of ballen? Geen probleem! De vereniging verhuurt rackets en verkoopt ballen, dus er is geen ruimte voor smoesjes! Zorg wel dat je al klaar staat in sportkleding, want de club beschikt niet over kleedruimtes.

Sla een balletje padel bij T.V. Heksenwiel in Breda!

Heksendans 2 – Breda

T.V. Heksenwiel is een padelvereniging in het noordelijkste puntje van de stad. Nabijgelegen aan de A16. De vereniging is hierdoor goed bereikbaar met de auto, maar ook met de fiets. De club beschikt al sinds 2017 over 2 padelbanen en de club heeft hier recentelijk nog 2 banen aan bijgevoegd, chill!   Het is bij de vereniging in Breda mogelijk om een racket te huren en padelballen aan te schaffen. Padel Breda

Op zoek naar padel buiten Breda? Check de Teteringse Tennis Vereniging!

Donkerstraat 44 - Teteringen

Ben je nou op zoek naar een vereniging om padel te spelen vlak buiten Breda? Dan kun je het beste terecht bij de Teteringse Tennis Vereniging! Bij deze vereniging kun je terecht op twee outdoor padelbanen. Bij het huren van deze banen zijn het gebruik van materialen bij inbegrepen, dus bent niet verplicht om een racket mee te nemen of te huren. Zo kun je als beginner eenvoudig starten met padel. Hoe fijn is dat!? De vereniging is makkelijk bereikbaar, omdat het vlak naast de A27 van Breda ligt. We zien je daar!

Game on bij Padel Push Breda!

Nieuwe Inslag 97 – Breda 

B.H.V. Push heeft recentelijk 5 banen aangelegd om padel te spelen in Breda! Op deze club kun je lessen nemen, een jaarabonnement nemen, maar ook een losse baan huren! Push beschikt over een groot sportcomplex waar veel sporten beoefend worden, zo val je met je neus in de boter! Het is niet duidelijk of er ook rackets gehuurd kunnen worden, maar voor de gevorderde padeller is dit de ideale plek om een balletje te slaan!Push Padel Breda

Speel een potje Padel bij T.V. de IJpelaar Breda!

Trompenburgstraat 4 – Breda 

Tot slot kun je ervoor kiezen om padel te spelen bij De IJpelaar in Breda. De vereniging bevindt zich aan de zuid-oost kant van de stad. De IJpelaar beschikt over 2 banen, dus zorg dat je van tevoren reserveert! De banen zijn over de tijd netjes onderhouden, en het is mogelijk om rackets te huren en ballen te kopen. De club bezoeken is geen probleem! De IJpelaar is namelijk goed bereikbaar met de auto en fiets. Dus de deur uit, en spelen maar!

padelactiviteiten in de stad

Hopelijk hebben wij je kunnen helpen met jouw zoektocht naar de beste plek om padel te spelen in Breda! Wij zijn benieuwd naar jullie favoriete padelvereniging, laat het ons weten onderaan de blog!

Padel Breda, de beste locatie

Padel Breda biedt genoeg locaties om te genieten van een heerlijke pot Padel. Ons advies is om zeker eens een balletje te slaan bij The Padellers in Breda. Deze locatie is volledig ingericht op het spelen van Padel en is makkelijk te reserveren.

Welke padel baan in Breda is jouw favoriet? Of hebben wij een Padel baan in Breda over het hoofd gezien?  Laat het zeker even weten in de reacties!

Bekijk ook eens deze blogs als je wilt padellen buiten Breda:

Over de schrijver
Reactie plaatsen