Padel Den Bosch, bekijk het aanbod!
20 februari 2023 
4 min. leestijd

Padel Den Bosch, bekijk het aanbod!

Padel in Den Bosch spelen? Wij hebben een selectie gemaakt van de vijf beste verenigingen om Padel te spelen in Den Bosch! Om je heen hoor je het geluid van rackets die tegen ballen slaan die zich vermengen in het gelach van spelers die genieten van de wedstrijd. Dat klinkt toch als muziek in je oren!?

Padel spelen is namelijk meer dan een sport, het is een ervaring. Op de beste locaties geniet je niet alleen van het spel, maar ook van de omgeving en sfeer! Naast de beste locaties hebben wij ook onderzocht waar je lessen kunt nemen en hoe jij zelf aan padeluitrusting komt! Benieuwd? Lees dan snel verder!  

Voordat je gaat spelen in Den Bosch: “Wat is padel, en waarom is het zo populair?”

Padel is de perfecte sport voor iedereen die op zoek is naar een leuke en uitdagende activiteit die zowel sociaal als fysiek is. Het is een sport die geschikt is voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus, en het is gemakkelijk om te leren, zodat beginners snel plezier kunnen hebben op de baan.

Padel is ook een van de snelstgroeiende sporten ter wereld en heeft de afgelopen jaren steeds meer aan populariteit gewonnen, met name in Europa en Latijns-Amerika, dus ook in Den Bosch! Een van de unieke aspecten van padel is dat het wordt gespeeld met een speciale padelracket en een zachte bal die het spel langzamer maakt en het voor beginners gemakkelijker maakt om de basisprincipes van het spel te leren.

Padel Den Bosch

Padel spelen in Den Bosch bij Bastion Baselaar

Meester Vriensstraat 1, Rosmalen

Sla eens een balletje bij Bastion Baselaar! Hier hoef je geen rekening met het weer te houden want de vereniging is overdekt! De club beschikt over maar liefst 4 padelbanen! Het is mogelijk om rackets te huren bij de vereniging. Hou er rekening mee dat je doordeweeks voor €20,- per uur een baan kan huren, en in het weekend voor €30,-. Het sportpark is makkelijk bereikbaar via de A59, dus haast je in de auto en spelen maar!

The Padellers Rosmalen

Rietpad 2, Rosmalen

The Padellers is een padelvereniging met vestigingen in heel Nederland. De padelvereniging in Den Bosch/Rosmalen beschikt over 6 outdoor padelbanen. Je kunt hier een baan huren in de daluren voor €20,- per uur (voor 16:00), en voor €32,50 tijdens de spitsuren (na 16:00). Bij deze vereniging is het ook mogelijk om materiaal te huren. Klaar om je tegenstanders van de baan te slaan?

TennisPadel-Vereniging Engelen 

Engelerpark 1, Den Bosch

Speel Padel in Den Bosch bij TPV Engelen! Bij deze vereniging kun je terecht op alle tijden voor slechts €20,- per uur. Reserveer wel op tijd, want de club beschikt maar over 2 outdoor-banen. TPV Engelen bevindt zich logischerwijs in de wijk Engelen aan de westkant van Den Bosch. Bij de vereniging kun je ook materiaal huren, maar neem van tevoren even contact op met de vereniging. Starten maar! 

TV De Hambaken

Het Wielsem 2-A, Den Bosch

Padel spelen kan ook bij TV De Hambaken in Den Bosch. De club bevindt zich in Sportpark-Noord en is goed bereikbaar met parkeergelegenheid. Dit is de meest centrale vereniging om Padel te spelen in Den Bosch. Je kunt hier een baan reserveren voor €25,- per uur. Deze is dus ook iets prijziger dan de drie eerdergenoemde verenigingen, maar heeft geen spitstarieven. De vereniging beschikt over 2 outdoor-banen. Bij deze vereniging is het ook mogelijk om rackets en ballen te huren, dus maak je geen zorgen!

TPC Maaspoort

Marathonloop 2, Den Bosch

Bij Tennis & Padel Club Maaspoort in Den Bosch kun je uiteraard ook terecht voor een potje Padel. De club biedt ook veel soorten lessen aan voor gevorderde spelers en introduceés. De club beschikt over 2 outdoor-banen. Een baan huren is hier wel aan de duurdere kant, namelijk voor €30,- per uur. De club is goed bereikbaar, en ligt nog geen minuut af van de A59. Spelen maar! 

Padel lessen volgen in Den Bosch

Wil je nou je padel-skills naar een hoger niveau tillen, dan kan je lessen nemen om padel te spelen in Den Bosch bij alle bovenstaande verenigingen! Alle verenigingen bieden namelijk lessen aan voor zowel de startende als de gevorderde padeller. Prijzen en trajecten variëren per vereniging, neem hiervoor contact op met de vereniging. Tip: vertel dit niet tegen je vrienden, zo sla jij ze elke keer weer de baan af!  

Volg een Padel les in Den Bosch bij deze locaties

Waar schaf ik eigen padel-uitrusting aan in Den Bosch?

Ben je al een tijdje bezig met padel en zoek je winkels die materiaal aanbieden om padel te spelen? In Den Bosch kun je bij een aantal winkels terecht voor je uitrusting. Met vertrouwd materiaal speel je namelijk nog beter!
Ga eens langs bij de Tennis Direct Store in Den Bosch. Deze winkel bevindt zich in winkelcentrum De Rompert en kun je terecht voor al je materiaal op het gebied van tennis en padel!
Ben je nou vlakbij het Zuiderpark in Den Bosch? Bezoek dan eens Spaendonck Sport. Hier kun je ook terecht voor jouw padeluitrusting! Game On!

Bezoek een winkel voor padel in Den Bosch

Dit waren onze tips over Padel Den Bosch! Heb jij nog aanbevelingen op het gebied van Padel in Den Bosch? Laat het ons weten in de reacties en veel succes tijdens jouw potje padel!

Op zoek naar een plek om Padel te spelen buiten Den Bosch, bekijk dan ook onze blog over Padel AlkmaarPadel Breda, of onze totaalblog over Padel in Nederland.

Over de schrijver
Reactie plaatsen