Padel Amersfoort: Bekijk hier alle mogelijkheden!
20 februari 2023 
2 min. leestijd

Padel Amersfoort: Bekijk hier alle mogelijkheden!

Lekker een potje padellen in Amersfoort? Dat kan zeker, maar dan komt de vraag waar ga je padel spelen. Er zijn 3 verschillende padellocaties in Amersfoort. Hier kom je de belangrijkste informatie per padel baan in deze stad uit provincie Utrecht te weten .

Club Pelikaan Amersfoort

De Brand 5 - Amersfoort

De eerste locatie om te padellen is bij Club Pelikaan Amersfoort. Bij deze club zijn er heel veel verschillende faciliteiten en dus ook padel. Er zijn 3 padelbanen, deze banen zijn allemaal outdoor.
Om gebruik te maken van deze banen moet je wel lid zijn bij Club Pelikaan. Dit kost €84,- per persoon per maand of met een familie abonnement €178,- per gezin per maand. Deze prijs is gebaseerd op een lidmaatschap van 24 maanden. Voor dit bedrag kan je wel veel meer dan alleen maar padellen bij de club. Bij de club kan je namelijk ook fitnessen, zwemmen, tennis, squash, yoga en nog veel meer. Zo kan je bijvoorbeeld een lekkere frisse duik nemen om al het zweet van het padellen er weer af te wassen.

banen padel utrecht

Padel 33

Schothorsterlaan 5 – Amersfoort

Met 6 beschikbare banen is dit de grootste locatie om in Amersfoort te padellen. Niet alleen is dit dus de grootste van Amersfoort, maar ook de enige plek om te padellen in Amersfoort waar geen lidmaatschap nodig is. Het is gemakkelijk om via de site een baan te reserveren.
Padel speel je uiteraard met z’n 4en, 2 tegen 2, maar mocht je niet 3 anderen kunnen vinden om tegen te spelen is er ook een mogelijkheid op de website van Padel 33 om andere spelers te zoeken. Zo zorg je ervoor dat je altijd met 4 bent of als je zelf een keer met andere mensen wil padellen kan dat ook op deze manier.
Alle 6 de banen bevinden zich buiten en er worden door Padel 33 in Amersfoort ook clinics en lessen gegeven. Ook zijn er toernooien op alle niveaus waardoor iedereen zich kampioen padel van Amersfoort zou kunnen noemen!

LTC Vathorst

Olympus 26 – Amersfoort

De laatste plek om padel in Amersfoort te spelen is bij LTC Vathorst. Om op 1 van de 4 padelbanen te spelen moet je wel een lidmaatschap nemen. Voor de leden worden er ook trainingen georganiseerd. Dit zijn jeugdtrainingen en senioren trainingen. Naast de trainingen worden er ook wedstrijden georganiseerd. Dit is handig om je te meten met padellers van andere clubs.

Padelracket huren banen

Padellen in de buurt van Amersfoort

Er zijn dus 3 padelbanen in Amersfoort. Omdat padel zo populair is zijn deze niet altijd beschikbaar. Daarom kan je ook een kijkje nemen bij padelbanen in de omgeving. Een van deze padelbanen is De Toss Tennis & Padel. Deze padel locatie ligt in Soest wat net buiten Amersfoort ligt. Er zijn hier 2 padelbanen die te huren zijn. Deze zijn ook te huren zonder lidmaatschap.

Ook in Leusden liggen er nog een aantal padelbanen. De grootste is Lockhorst Tennis & Padel. Hier zijn 5 padelbanen beschikbaar voor leden. Deze banen bevinden zich allemaal buiten en ook hier worden trainingen gegeven. Zo kan je nog beter worden!

De volgende baan in Leusden is er weer een waar geen lidmaatschap voor nodig is. Bij Theo Meijer Sport zijn er 3 padelbanen beschikbaar voor verhuur. Dit zijn 2 dubbel banen en 1 enkele baan. Het is ook mogelijk om hier rackets en ballen te huren.

Bekijk ook deze blogs over padel!

Over de schrijver
Reactie plaatsen