Padel Eindhoven, de beste in- & outdoor banen!
06 maart 2023 
3 min. leestijd

Padel Eindhoven, de beste in- & outdoor banen!

Padel in Eindhoven spelen? Hier ben je aan het juiste adres! Wij hebben speciaal voor jou een overzicht gemaakt van de beste locaties om padel te spelen in Eindhoven. Ontdek de beste in- & outdoor padelbanen van Eindhoven. Padel staat voor het beleven van plezier. Kom snel een potje padel spelen in Eindhoven met je vrienden, familie, of collega’s!

Indoor padel Eindhoven

Het spelen van padel in Eindhoven kan zowel buiten als binnen. Het voordeel van een indoorbaan is dat je om elk tijdstip terecht kunt. Je bent ook niet afhankelijk van het weer!   Bij de volgende banen kun je indoor padel spelen in Eindhoven.

Peakz Padel Eindhoven biedt de indoor experience!

Wil je indoor padel spelen in Eindhoven? Dan ben je bij Peakz Padel aan het juiste adres! Peakz Padel heeft namelijk twee vestigingen in Eindhoven. In totaal is Peakz Padel Eindhoven goed voor maar liefst 16 indoorbanen! Door het ruime aanbod van indoorbanen kun je ook in slecht weer aan slag! 

Peakz Padel Beursgebouw is te vinden in het hart van het centrum, vlak naast Eindhoven Centraal. De vereniging beschikt over 8 indoorbanen. Peakz Padel Vijfkamplaan ligt in Eindhoven Noord, en beschikt ook over 8 indoorbanen.

Speel padel bij Padelhof Eindhoven

Naast Peakz Padel is er in Eindhoven nog een vereniging die beschikt over een  indoorbaan. Padelhof Einhoven is een kleinschalige vereniging met slechts 1 indoorbaan om padel te spelen. Het is dus aan te raden om van tevoren te reserveren. De vereniging bevindt zich net buiten het centrum van Eindhoven.

Padel Eindhoven Indoor locaties en banen

Outdoor padel Eindhoven

Het is een warme zomeravond en de zon staat laag aan de hemel. De ballen vliegen over de baan en spelers lopen, springen en duiken om de bal te spelen. Dit klinkt toch als muziek in je oren!?   Bij de volgende padelbanen in Eindhoven kun je dit gevoel helemaal herbeleven!

Speel padel bij T.P.C. Eindhoven Noord

Zin om een potje padel te spelen in Eindhoven? Je staat met je vrienden op de baan    met de zon in je rug. Genieten toch!? Kom daarom eens een potje padel spelen bij TPC Eindhoven Noord! De club beschikt namelijk over zes outdoorbanen! Het is mogelijk om materiaal te huren bij de club. Zo kun je eerst uittesten of padel iets voor jou is!

Padel in Eindhoven bij E.T.V. Volley

ETV Volley is de gezelligste tennis- en padel-vereniging van Eindhoven. Vanaf 2021 heeft de vereniging 2 outdoor padelbanen geopend. Bij deze vereniging kun je eenvoudig lid worden als starter. Zo kun je eerst rustig ondervinden of padel of tennis iets voor jou is! De padelcommissie organiseert ook activiteiten op de club zoals gratis clinics!

Padel buiten Eindhoven, bij T.P.C. Metzpoint

Zoek je nou een plek buiten Eindhoven om padel te beoefenen. Neem dan eens een kijkje bij TPC Metzpoint. De club bevindt zich in Veldhoven en is eenvoudig te bereiken via de A2. De club ligt dan ook op een paar minuten verwijderd van Eindhoven Centraal. De padelbanen van Metzpoint zijn alleen beschikbaar voor leden en organiseren diverse padeltoernooien.

Sla een balletje bij T.P.V. Bokt

Padel kun je ook spelen bij T.P.C. Bokt! Deze rustgevende vereniging bevindt zich aan  de buitenrand van Eindhoven. De club beschikt over 2 outdoor padelbanen. De perfecte plek in Eindhoven om padel te beoefenen met je vrienden, familie, of collega’s. Zorg wel dat je reserveert, zodat de club op de hoogte is van jouw komst! Klaar om je tegenstander van de baan te slaan? ;)

Padel Eindhoven indoor en outdoor

Maar wat is padel eigenlijk?

Padel is een spannende sport die steeds populairder wordt in Nederland. Padel is een combinatie van tennis en squash en wordt gespeeld op een kleine baan met glazen wanden. Padel in Eindhoven is de perfecte plek om deze dynamische sport te beoefenen. Er is altijd plek om een balletje te slaan in Eindhoven. Of je nou net begint met de sport, of al een gevorderde padeller bent. Er is altijd wel een geschikte locatie voor jou. Padel Eindhoven heeft zowel in- als outdoor banen te bieden.

Begin vandaag nog met het spelen van padel. Padel Eindhoven staat garant voor plezier. Ervaar de magie van padel in Eindhoven en kom in actie. Kies jouw favoriete baan en kom in beweging!   

Padel in Eindhoven, dit is de beste locatie.

Wij zijn fan van Peakz Padel! Deze vereniging biedt door heel Nederland plekken aan om padel te beoefenen! Er hangt een gemoedelijke sfeer en er is altijd wel ruimte om een baan te huren. Padel spelen in Eindhoven kan dus op allerlei verschillende plekken, en Peakz Padel is hierbij zeker een aanrader!

Wat is jouw favoriete locatie om padel te spelen in Eindhoven? Laat het ons weten in de reacties! Staat jouw favoriete padelbaan er niet bij? Laat het ons dan ook zeker even weten!

Op zoek naar een padelbaan in een andere stad?

Ben je op zoek naar een locatie om padel te beoefenen in een andere stad? Bekijk dan ook zeker eens de volgende blogs:
Padel Utrecht Indoor
Padel Breda
Padel Den Bosch
Padel Alkmaar

Over de schrijver
Reactie plaatsen