Padel Feyenoord: Wat kan je verwachten?
03 maart 2023 
2 min. leestijd

Padel Feyenoord: Wat kan je verwachten?

Je voorliefde voor de voetbalclub Feyenoord combineren met het spelen van een potje padel bij Feyenoord? Het kan bij padelclub Feyenoord, hoe vet is dat. Je 2 favoriete dingen combineren, terwijl het op steenworp afstand van elkaar is. Jouw nieuwe favoriete plek dus!  

Padel baan Feyenoord

Ook als je geen fan van voetbal, of Feyenoord bent, is dit de place-to-be! Padel Feyenoord is namelijk de grootste club van Rotterdam met 5 indoor padelbanen. Naast de uitstekende accommodatie is de locatie ook uitgerust met een uitgebreide horeca gelegenheid. Dit maakt het perfect voor team- en bedrijfsuitjes. Cheers! 

Team & bedrijfsuitjes bij Padel Feyenoord

Padel Feyenoord Clinic:

Wanneer je met een grote groep komt, heeft waarschijnlijk de meerderheid nog nooit padel gespeeld. Daarom is het bij padel Feyenoord mogelijk om een clinic te boeken. Je gaat dan onder leiding van een trainer 2 uur lang alle in's en out's van het spel leren. Het eerste uur leert een trainer jullie de spelregels en de basistechnieken. Het 2e uur wordt er, onder leiding van de trainer, een toernooi gespeeld. Zo kun je meteen je nieuw geleerde skills in praktijk brengen.

Rackets kunnen gehuurd worden, dus het enige wat je mee hoeft te nemen is een goed humeur!

"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan"

Bedrijfstoernooi padel Feyenoord

Normaal werk je altijd samen om je doelen te behalen. Hoe leuk is het om een keer tegen elkaar te strijden! Ben jij de gene die maandag als een koning(in) door het pand heen loopt? Of juist de gene die verstopt in een hoekje zit? Een ding is zeker: dit is de ultieme teambuilding activiteit!

Het ligt er een beetje aan hoeveel mensen er meegaan, wat het niveau is en wat de beschikbare tijd is. Afhankelijk daarvan maakt Padel Feyenoord een passend toernooischema voor jullie. Hebben jullie een wedstrijdje gewonnen? Dan kun je heerlijk genieten van een hapje en een drankje tussendoor, dat hebben jullie wel verdient. Hebben jullie verloren? Ook dan kun je een beetje zelfvertrouwen indrinken samen met een hapje voor wat nieuwe brandstof.

Een bedrijfstoernooi is eventueel te combineren met een van de andere sporten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer door contact op te nemen door middel van bovenstaande link.

"Als ik win ligt het aan mijn superieure kwaliteiten, als ik verlies word er vals gespeeld."

Padel leren Feyenoord

Tarieven & openingstijden

Maandag - vrijdag I 10:00-17:00 I €24,- per uur
Maandag - vrijdag I 17:00-23:00 I €30,- per uur
Zaterdag - zondag I 09:00-18:00 I €30,- per uur

Rackets zijn te huur vanaf 3,50 per stuk.
Ballen kunnen gekocht worden vanaf €7,95

Game on!

Game Changer na Padel Feyenoord

Zin om een keer in een ander stad te padellen? bekijk de mogelijkheden!

- Waar kan je het beste padellen?
- Padel Den Bosch
- Padel Alkmaar
- Padel Breda

Over de schrijver
Reactie plaatsen