Restaurant in Zeist, bezoek deze toprestaurants!
17 april 2023 
2 min. leestijd

Restaurant in Zeist, bezoek deze toprestaurants!

Ben je op zoek naar een restaurant in Zeist waar je heerlijk kunt dineren? Maak je dan maar klaar voor een heerlijk diner! Wij hebben speciaal voor jou de beste restaurants in Zeist gevonden. Zo kun jij zorgeloos uit eten in dit historische dorp, bekend van haar statische landgoederen! Of je nu een echte fijnproever bent, met vrienden een hapje gaat eten, of een romantisch diner organiseert, Zeist heeft altijd een toprestaurant die bij jouw wensen past!

Dineren bij restaurant Pandarve in Zeist

Bij restaurant Pandarve in Zeist kun je terecht voor een heerlijke lunch, maar ook voor een geweldig diner! Er hangt een gezellige sfeer en je kunt hier ook op het buitenterras een hapje eten. Wat betreft de kaart kun je in de middag terecht voor een groot lunchaanbod. 
Het dinermenu is meer gelimiteerd, maar de gerechten die geserveerd worden zijn traktaties voor je smaakpapillen! Zit je nou heerlijk thuis op de bank? Dan kun je ook een maaltijd thuis laten bezorgen door dit restaurant. Restaurant Pandarve in Zeist is te vinden op Slotlaan 163.

Restaurant Zeist. Pandarve

Proef sfeer en maaltijd bij restaurant Oud London

Bij Oud London in Zeist kun je heerlijk dineren bij Brasserie Restaurant ’t VoorHuys! Stap de sfeervolle huiskamer in. Deze is 200 jaar geleden gesticht door een soldaat van Napoleon. Aan de achterzijde kun je ook eindeloos genieten op het terras van het landgoed. Met de uitgebreide kaart voor lunch en diner kun jij op culinaire ontdekkingstocht.   
Bij Oud London kun je ook een unieke dinerervaring opdoen. Je kunt hier namelijk dineren in de duisternis. Daag jouw smaakpapillen uit tijdens dit bijzondere evenement. Dit restaurant in Zeist is te vinden op Woudenbergseweg 52.

Uit eten bij Lokaal Victoria in Zeist

Lokaal Victoria is een pareltje in het centrum van Zeist. Dit restaurant is namelijk te vinden op de 1e Dorpsstraat 7, te Zeist. Bij dit sfeervolle restaurant kun je heerlijk borrelen en dineren. Ook bij dit restaurant kun je zowel binnen als buiten genieten van de culinaire hoogstandjes. Op het terras geniet je van het uitzicht op de oude kerk. 
Wat betreft de menukaart: de keuze is reuze! Het menu bestaat uit veel verschillende gerechten waarbij rekening is gehouden met allergieën en er is ook gedacht aan vegan en vegetarische gerechten! Lokaal Victoria in Zeist staat daarom niet voor niets op onze lijst!

Uit eten bij restaurant Lokaal Victoria in Zeist

Culinair eten bij Restaurant First in Zeist

First things first… In Zeist kun je genieten van culinaire hoogstandjes, zo ook bij Restaurant First. Maaltijden worden op deskundige manier bereid. Geniet van de seizoensgebonden maaltijden die restaurant first te bieden heeft. Laat je verrassen door de gangendiners variabel van twee tot vijf gangen. In de zomermaanden krijg je ook de nodige vitamine-D binnen op het royale buitenterras.    Geniet hier van smaakvolste wijnen. Restaurant First in Zeist is te vinden op de 2e Dorpsstraat 67.

Wat is het beste restaurant in Zeist?

Het is duidelijk dat er genoeg culinaire mogelijkheden zijn in Zeist. Wat is het beste restaurant in Zeist? Bij Brasserie Restaurant Oud London kun je het beste terecht voor zowel lunch als diner! Daarom vinden wij Oud London/’t VoorHuys het beste restaurant in Zeist. Hier proef je de heerlijkste maaltijden in combinatie met een fijne sfeer. Daarnaast biedt het restaurant ook een unieke culinaire ervaring. Eet smakelijk!   

Welk restaurant in Zeist is jouw favoriet?

Dit waren onze tips op het gebied van restaurants in Zeist. Waar ga jij het liefst uit eten in Zeist? Laat het weten in de reacties! 

Wat is het beste restaurant in Zeist?

Benieuwd naar andere restaurants in de buurt? Bekijk dan eens onze blogs over:

Over de schrijver
Reactie plaatsen