Uit eten in Driebergen? Dit zijn de beste restaurants!
11 april 2023 
3 min. leestijd

Uit eten in Driebergen? Dit zijn de beste restaurants!

Ga je uit eten in Driebergen? Dan wil je natuurlijk genieten in het beste restaurant die Driebergen te bieden heeft. Want naast de heerlijke bossen en landgoederen beschikt het dorp ook over heerlijke eetgelegenheden. 

Loopt het water al in je mond? Bekijk dan snel waar je onbezorgd uit eten kunt in Driebergen! Jouw smakelijke ontdekkingstocht begint hier!

Wist je dat: Je op meer dan 25 locaties kunt uit eten in Driebergen?

Culinair uit eten in Driebergen doe je bij La Provence

Culinair uit eten in Driebergen? Haast je dan naar restaurant La Provence! Dit restaurant beschikt over een welverdiende Michelin Ster. Tijdens het uit eten kun je jouw smaakpapillen verwennen met de lekkerste gerechten en amuses. 

Ga je voor een gerecht à la carte of laat je chef André een zes-gangendiner voor je klaarmaken? Combineer jouw diner met de beste wijnen en laat je adviseren door de kundige sommelier.

Bij La Provence kun je ook terecht voor een kookworkshop. Tijdens deze gezellige ervaring leer je de heerlijkste menu’s bij elkaar te koken samen met vrienden of familie! 
La Provence is te vinden op Hoofdstraat 109, Driebergen-Rijsenburg
Uit eten in driebergen doe je bij restaurant la provence

Dineren in Driebergen bij restaurant Groenland

Bij restaurant Groenland in Driebergen waan je jezelf in mediterrane sferen. Je kunt hier dineren in maar liefst drie verschillende omgevingen. Namelijk de botanische kas waar je dineert in de jungle met sfeervol licht, de mediterrane binnentuin waar je dineert aan een vuurhaard, en het sfeervolle restaurant.

Met 20 jaar ervaring weet je zeker dat je kunt genieten van de lekkerste culinaire hoogstandjes in Driebergen. Met een zeer uitgebreid menu is er voor ieder wat wils. Je kunt hier ook terecht met grote groepen inclusief bespreekbaar gangenmenu!
Restaurant Groenland is te vinden op Hoofdstraat 155, Driebergen-Rijsenburg
Uit eten Driebergen. Restaurant Groenland

Heerlijk tafelen in Driebergen bij Bistro Paul

Bistro Paul is al bijna 10 jaar lang een begrip op het gebied van uit eten in Driebergen. Bij dit restaurant draait het voornamelijk om no-nonsense. Je kunt hier heerlijk uit eten met eerlijke gerechten en dranken voor een schappelijke prijs! Bistro Paul biedt een warme en gezellige sfeer om uit eten te gaan in Driebergen. 

De menukaart is uitgebreid en heeft voor ieder wat wils. Met groepen vanaf tien personen kunt u hier ook genieten van een royaal drie-gangen menu. Geniet van een royaal voorgerecht met steak tartaar, carpaccio, en champignons in bierbeslag. Het hoofdgerecht kan ter plekke gekozen worden. Genieten maar!
Bistro Paul is te vinden op Hoofdstraat 112, Driebergen-Rijsenburg

Culinair dineren bij Bistro De Vagebond in Driebergen

Al ruim 22 jaar lang brengt De Vagebond een lach op het gezicht van haar klanten! Je kunt bij deze bistro genieten van de lekkerste seizoensgebonden gerechten. Naast deze seizoensgerechten kun je hier ook terecht voor de bekende carpaccio, spareribs en sate die De Vagebond serveert. Kijk je ogen uit in de sfeervolle landelijke stijl van het restaurant.

Ben je nou niet in de mogelijkheid om uit eten te gaan bij Bistro De Vagebond. Dan is er geen nood aan de man! Je kunt de bistro ook naar je huis halen door de optie om de lekkerste gerechten te bestellen!
Bistro De Vagebond is te vinden op Doktor Hermansstraat 17, Driebergen-Rijsenburg
Uit eten Driebergen. Restaurant De Vagebond

Kortom, je kunt heerlijk uit eten in Driebergen!

Dit waren onze favoriete restaurants om uit eten te gaan in Driebergen. De stad beschikt over nog veel meer culinaire hoogstandjes, dus ga zelf ook op culinaire ontdekkingsreis! Driebergen beschikt namelijk over een groot aantal restaurants en bistro's. Het dorp beschikt namelijk over een meer dan 25 restaurants. 

Het beste restaurant volgens ons is La Provence! Je kunt hier onbezorgd dineren en genieten van de sfeer. Het is daarom ook zeker verdiend dat dit restaurant over een Michelin Ster beschikt. Ons advies is om je te laten adviseren door het personeel, zo ontdek jij de lekkerste smaakcombinaties! 

Eet smakelijk alvast! 

Het is duidelijk dat je heerlijk kunt uit eten in Driebergen. Wat betreft culinair dineren is de Hoofdstraat in Driebergen de place to be. Welk restaurant in Driebergen-Rijsenburg is jouw favoriet? Laat het weten in de reacties.

Benieuwd naar ander blogs op het gebied van uit eten? Bekijk dan ook eens:

 

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen