Uit eten Terschelling, Dit zijn de beste restaurants!
14 februari 2023 
3 min. leestijd

Uit eten Terschelling, Dit zijn de beste restaurants!

Uit eten op Terschelling? Dat is zeker geen straf! De golven slaan rustig tegen de kust aan en de geur van de zee hangt in de lucht. Neem heerlijk plaats op een van de paviljoens en geniet van een hapje en een drankje tijdens de ondergaande zon. Genieten kan ook zeker bij een van de toprestaurants in het dorp! Uit eten op Terschelling is altijd genieten. Een bijkomend pluspunt is dat je het eiland over kunt met de auto of fiets. Wij hebben daarom een selectie gemaakt van de vijf allerbeste restaurants om uit eten te gaan op Terschelling. Zoek je een restaurant op Terschelling west of oost? Er is er altijd wel iets te vinden. Tijd om te genieten van de beste restaurants van Terschelling!

Heerlijk uit eten op Terschelling bij restaurant 't Golfje

Adres: Heerweg 22a, Midsland
We zullen er niet omheen draaien, ’t Golfje is de place to be voor uit eten op Terschelling!  In dit intieme restaurant hangt een heerlijke sfeer en biedt een culinaire beleving van het hoogste niveau.    ’t Golfje maakt de heerlijkste gangen klaar in combinatie met de beste wijnen. Dit doet het restaurant vanuit de klassieke keuken, maar met een combinatie van Oriënt en Mediterrane ervaringen. Eten op Terschelling doe je hier! Wij raden je wel aan om van tevoren te reserveren, want dit restaurant is erg in trek!

Restaurants voor uit eten Terschelling

Ga uit eten bij restaurant De Drie Grapen

Adres: Dorreveldweg 2, Midsland

Heerlijk uit eten op Terschelling kan ook zeker bij De Drie Grapen! Dit restaurant in Noord-Midsland is al meer dan een halve eeuw een begrip op het eiland, en dat heeft een reden! De styling van het restaurant geeft de knusse sfeer van een bruin café. Je kunt er genieten van de lekkerste gerechten a la carte, maar er zijn ook opties voor een 3-gangenmenu. Zeker een restaurant om te eten tijdens je bezoek aan Terschelling! Daarom is dit restaurant ook een van de beste van Terschelling.

Eten op Terschelling tijdens de zonsondergang bij paviljoen West Aan Zee

Adres: Badweg West 7, West-Terschelling
Voor het echte eilandgevoel moet je toch echt uit eten aan de westkant van Terschelling. Ga eens een avondje uit eten bij een van de paviljoens die Terschelling te bieden heeft. Na een dagje strand kun heerlijk uit eten bij West Aan Zee. Dit restaurant op Terschelling west staat bekend vanwege het erg vriendelijke personeel en de uitbundige gerechten. Bij het paviljoen kun je heerlijk genieten van de ondergaande zon terwijl de muziek zich vermengt met het rustgevende geluid van de zee.  

Uit eten Terschelling bij Paviljoen West Aan Zee

Uit eten op Terschelling bij Eilandbistro De Boschplaat

Adres: Oosterend 14, Oosterend Terschelling
Uit eten aan de oostkant van Terschelling? Overweeg dan zeker eens Eilandbistro De Boschplaat. Dit stukje Parijs bevindt zich in de polder van Terschelling. Neem plaats op het terras en geniet van het stralende zonnetje! Het bistro menu heeft voor ieder wat wils, ook voor de vegetarische eter! Geniet daarnaast ook van het grote wijnaanbod, en laat je ook eens verrassen door het personeel!

Havenzicht bij restaurant Op West tijdens uit eten op Terschelling 

Adres: Burgemeester van Heusdenweg 37, West-Terschelling
Uit eten op Terschelling met uitzicht op de Waddenhaven kan in alle seizoenen! Geniet in de zomer van het bloemrijke terras, of schuif ’s winters aan bij de brandhaard.   Het restaurant op Terschelling west heeft een Frans Mediterraanse keuken met een uitgebreide wijnkaart. De gerechten zijn voornamelijk gemaakt uit streekproducten. Zo steun je direct de lokale ondernemingen tijdens het eten op Terschelling!

Havenzicht bij uit eten Terschelling

Wat is het beste restaurant op Terschelling? 

Na deze top vijf hoor ik je denken. Wat is nou het beste restaurant op Terschelling? Eten op Terschelling is overal genieten, maar bij restaurant 't Golfje is alles net even extra. Daarom vinden wij dit de beste plek om te eten op Terschelling. Geniet van een van de heerlijke gangenmenu's in combinatie met overheerlijke wijnen die perfect bij de gerechten passen.  Eten op Terschelling was nog nooit zo lekker.

Welk restaurant op Terschelling vind jij het beste?

Voor zover waren dit onze aanraders op het gebied uit eten Terschelling! Waar ga jij het liefst uit eten op Terschelling? Laat het ons weten in de reacties!

Dit is het beste restaurant terschelling

Bekijk een van deze blogs eens:

Over de schrijver
Reactie plaatsen