Nieuw: stedelijke speurtochten en wandeltochten vanaf je smartphone!
04 november 2022 
1 min. leestijd

Nieuw: stedelijke speurtochten en wandeltochten vanaf je smartphone!

Weet jij niet welke activiteit je moet organiseren voor jouw weekendje weg, bedrijfsuitje of groepsreis? Het leukste groepsuitje om te organiseren is toch wel een interactieve speurtocht of wandeltocht! Vanaf je smartphone banen jullie in één of meerdere groepen een weg door alle steden in Nederland! Zo verkennen jullie op een leuke manier jullie stad!

Een City Trail is te doen in alle grote steden van Nederland, maar ook in België, Duitsland, Frankrijk of in een van de hoofdsteden van landen in Europa! 

Amsterdamse City Trail

City Trails

Tijdens een City Trail pluizen jullie een stad in Nederland helemaal uit! Verken de stad op een leuke en interactieve manier met puzzels en spellen. Je komt automatisch langs de hotspots van de stad, leuke manier om een stad te verkennen dus! De tocht duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur en je loopt ongeveer 4 tot 6 kilometer door de stad.

Hoe werkt het en wat heb je nodig?
Het enige wat je nodig hebt is een smartphone met internet en GPS. Op deze smartphone open je een webpagina die jullie door de stad leidt.

De City Trail is geschikt voor zowel kinderen, vrienden, koppels, families, bedrijven en voor mensen die een stad een dagje bezoeken. De vragen zijn erg variërend en wisselen af tussen algemene kennisvragen en

Vergelijk aan het einde van jullie City Trail jullie resultaat met het gemiddelde van Nederland! 

Nature Trails

Wat is er nou lekkerder dan wandelen in de natuur.. Niet veel, maar het kan wel leuker! Met een Nature Trail maak jij de mooiste wandelingen door de natuur en ondertussen krijg je vragen op je smartphone waar je wat van opsteekt! De vragen hebben betrekking op de Nederlandse natuur of het regenwoud, leerzaam dus!

Voor iedere vraag die jullie beantwoorden beschermt Stichting Oasebos 1 vierkante meter regenwoud!

Nature Trail natuurwandelingen

Pub Trails

De Pub Trail is een super leuke combi tussen een speurtocht en een kroegentocht! Helemaal geschikt voor een uitje met jouw vriendengroep, bedrijfsuitje of als date   Verken op een gezellige manier de stad haar kroegen. Volg de route op jullie smartphone en beantwoord tussendoor vragen. De Pub Trail is te spelen in alle grote steden van Nederland!

Tip: maak van je dagje weg een nachtje weg! Extra gezellig! 

Over de schrijver
Thijs is sinds mei 2022 blogger bij Planjeuitje. Hij komt uit Gelderland en heeft affiniteit met de horeca en achtergrond in de online marketing. Hij schrijft dus het liefste blogs over de leukste restaurants, cafés, hotels en uitjes van zowel Nederland als buitenland. Zijn favoriete vakantieland is Bonaire en in zijn vrije tijd is hij graag bezig met sporten, schrijven en horeca.
Reactie plaatsen