Activiteit cadeau geven: het leukste cadeau voor hem en haar!
18 oktober 2022 
2 min. leestijd

Activiteit cadeau geven: het leukste cadeau voor hem en haar!

Onze website staat er vol mee: uitjes & activiteiten. Super leuk om zelf te doen natuurlijk, maar weet je wat misschien nog wel leuker is? Een activiteit cadeau geven! Ja, je hoort het goed. Een activiteit is een van de leukste cadeaus die je iemand kan geven. Waarom? Je geeft iets dat tijdloos is: een herinnering. Die fles wijn die je cadeau wil doen is binnenkort op én vergeten. Wanneer jij iemand een dagje weg geeft zal dit voor altijd onthouden worden. Dat noem ik nou eens een speciaal cadeau!

Uitje cadeau geven

Activiteit cadeau geven

Een activiteit cadeau doen is dus een goed idee. Hoe doe je dit precies? Stop ik een kaartje van het lokale museum in een envelop? Dat kan.. maar dan moet je wel weten welk uitje de persoon die jij een cadeau wil geven graag wil doen. Maarja, wat nou als hij of zij het helemaal niet leuk vind, of de agenda niet vrij heeft op de door jou uitgekozen dag.. Dat zou zonde zijn. 

Oplossing: geef een cadeaubon voor uitjes. Hiermee kan de gelukkige die jouw cadeautje ontvangt zelf een uitje uitkiezen. Welke, waar en wanneer hij of zij zelf wil! Handiggg  

Leukste cadeau voor vriend(in)

Leukste cadeau voor vriend of vriendin

Tuurlijk, een bloemetje geven doet het altijd goed. Maar wat is er nou leuker dan een blijvende herinnering? Herinneringen vergaan namelijk niet   Verras jouw vriend of vriendin met een uitje. Geniet samen van een gezellig dagje weg. Als je het mij vraagt is het leukste cadeau voor jouw vriend(in) dan ook een activiteitenbon.

Het leukste aan een uitje geven? Misschien mag je zelf wel mee 

Sinterklaas cadeau mannen

sinterklaas cadeau voor mannen

Altijd een lastige opgave: een cadeau kopen voor een man. Sokken, een automagazine of toch maar weer een bierpakket? Nee, dit jaar niet. Geef iets actiefs! Zorg dat de man in kwestie de deur uit gaat. Laat hem zelf kiezen wat voor uitje hij gaat doen en met wie hij dit doet. Dagje vissen, het klimbos onveilig maken, een museum bezoeken of toch mountainbiken door de bossen? Met een cadeaukaart voor uitjes is het allemaal mogelijk!

Last minute cadeau

Help! Je hebt straks een verjaardag, een feestje, kerstavond of borrel en je bent in alle hedendaagse drukte helemaal vergeten een cadeautje te kopen! Wat moet je nu? Geef een e-card cadeaubon voor de leukste uitjes! Deze digitale cadeaubon is direct voor je beschikbaar, digitaal te geven, maar uitprinten kan natuurlijk ook! 

Aan wie geef jij zo'n leuk cadeau? 

Over de schrijver
Thijs is sinds mei 2022 blogger bij Planjeuitje. Hij komt uit Gelderland en heeft affiniteit met de horeca en achtergrond in de online marketing. Hij schrijft dus het liefste blogs over de leukste restaurants, cafés, hotels en uitjes van zowel Nederland als buitenland. Zijn favoriete vakantieland is Bonaire en in zijn vrije tijd is hij graag bezig met sporten, schrijven en horeca.
Reactie plaatsen