Ontdek de mooiste plekken van de stad!
02 december 2022 
2 min. leestijd

Ontdek de mooiste plekken van de stad!

Wil jij de mooiste plekken van de stad ontdekken? Met Outside Escape kan jij via jouw telefoon samen raadsels oplossen! In iedere stad zit een uniek verhaal in de vorm van een speurtocht! Met 20 routes in 17 steden is er overal in de buurt iets te doen! 

Stel je team van 1 tot maximaal 4 spelers samen en verken alle hoogtepunten en verborgen plekken in Amsterdam. Doelgroep advies: vanaf 12 jaar en ouder, in verband met het niveau van de raadsels. Jongere kinderen kunnen natuurlijk wel mee onder begeleiding. 

Kosten: €20,00 euro per team
Benodigdheden: Telefoon met internetverbinding en GPS

Speurtocht Amsterdam

Wil jij graag een speurtocht in Amsterdam doen om de stad te verkennen? Zoek niet verder! Met speurtochten in Amsterdam Centrum en Amsterdam Vondelpark los jij raadsels op en ben je verzekerd van 2 uur plezier. 

Speurtochten in Amsterdam

Speurtocht Amersfoort

Tijdens jouw bezoek aan Amersfoort kan je deelnemen aan een raadselachtige stadswandeling tijdens een speurtocht in Amersfoort. Hierin ontdek jij de hoogtepunten van Amersfoort en de verborgen plekken van de stad. Sprokkel je team bij elkaar, zorg dat je telefoon opgeladen is en ga ervoor!

Speurtocht Delft

Bij de speurtocht in Delft loop je langs de hoogtepunten in Delft en los je raadsels op in de stad. Natuurlijk komt Delfts Blauw in de speurtocht voor. De speurtocht gaat over een vermiste kunsthandelaar. Jullie gaan proberen haar te vinden door alle raadsels op te lossen!

Speurtocht Den Bosch

Tijdens de speurtocht in Den Bosch lossen jij en je groep raadsels op, ontdekken hoogtepunten en verborgen plekken van de stad en ontdekken jullie meer over het leven en werk van de wereldberoemde schilder Jeroen Bosch. De speurtocht gaat over een vervalst kunststuk. Jullie moeten erachter komen of het kunststuk bewust is vervalst of dat er iets mis is gegaan tijdens het vervoer.

Speurtocht Den Haag

In Den Haag zijn twee speurtochten te volgen. Om te beginnen is er speurtocht Den Haag Centrum. Tijdens de speurtocht kom je erachter dat de Grondwet op mysterieuze wijze is verdwenen. Jullie besluiten te helpen en gaan opzoek naar alle artikelen uit de Grondwet. 

Daarbij is er ook speurtocht Den Haag Hofjes. In het verhaal zijn jullie docenten en gaan opzoek naar een van jullie mentorleerlingen die in de problemen zit. Hierbij lopen jullie langs alle raadselachtige en verborgen plekken van de stad Den Haag. 

Speurtochten in Den Haag

Speurtocht Maastricht

Een goede manier om de stad Maastricht te verkennen is door de speurtocht Maastricht te doen. In het verhaal hebben verschillende mensen in Maastricht dreigende brieven ontvangen. Jullie helpen de politierechercheur met het onderzoek!

Speurtocht Rotterdam

Tijdens de speurtocht Rotterdam vallen jullie in een verhaal waar in alle grote steden in Nederland kunstroven gepleegd worden. Alleen Rotterdam is nog niet beroofd. Echter is de verwachting dat dit spoedig gaat gebeuren. Rotterdam heeft ter bescherming jullie hulp ingeschakeld.

Speurtocht Utrecht

In Utrecht zijn ook twee speurtochten te volgen. Om te beginnen kunnen jullie speurtocht Utrecht volgen, waar Agent Bas Beenhakker er met een politiedossier vandoor is dat het politiebureau nooit had mogen verlaten. Jullie hulp is nodig!

Daarbij kunnen jullie ook nog speurtocht Utrecht Zocherpark volgen. Hier lossen jullie oude raadsels op om te voorkomen dat het Zocherpark in handen komt van projectontwikkelaars. Tijdens de speurtochten lopen jullie langs de hoogtepunten van Utrecht. Perfect om de stad te verkennen dus!

Speurtochten in Utrecht

Overige steden

Naast de bovengenoemde steden zijn er ook nog speurtochten in Alkmaar, Breda, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Wezel en Zutphen. Deze steden zijn te vinden via deze link.

Ik wens jullie veel plezier en succes toe met het oplossen van de raadsels! Laat vooral in de comments weten hoe het was en of het jullie gelukt is.

Over de schrijver
Thijs is sinds mei 2022 blogger bij Planjeuitje. Hij komt uit Gelderland en heeft affiniteit met de horeca en achtergrond in de online marketing. Hij schrijft dus het liefste blogs over de leukste restaurants, cafés, hotels en uitjes van zowel Nederland als buitenland. Zijn favoriete vakantieland is Bonaire en in zijn vrije tijd is hij graag bezig met sporten, schrijven en horeca.
Reactie plaatsen