Moederdag 2023: top 9 activiteiten en ideeën voor Moederdag
04 mei 2023 
1 min. leestijd

Moederdag 2023: top 9 activiteiten en ideeën voor Moederdag

Iedereen opgelet! Zondag 14 mei 2023 is het weer zover; Moederdag komt er weer aan! In dit blog lees jij de leukste uitjes en activiteiten voor de gezelligste Moederdag met het gezin. Zo kan jij jouw moeder laten blijken hoe speciaal ze voor je is! 

1. Ontbijt op bed

Er gaat niets boven een ontbijtje op bed toch?! Laat jouw moeders dag perfect van start gaan met een heerlijk, vers gemaakt ontbijtje op bed. Dat is pas ontspannen beginnen! 

2. Dagje uit

Plan een dagje uit. De hele dag thuis zitten is ook zo wat. Wat dacht je van een mooie wandel- of fietstocht? Of bezoek een leuke stad! Lekker lunchen in haar favoriete tent? 

3. Picknicken

Of je nou in de stad, in een dorp of in de wijde wereld woont: picknicken kan overal! Bereid een heerlijke lunch voor en zoek een lekker plekje uit. Super gezellig! Vergeet niet een kleedje mee te nemen 

4. Plan iets creatiefs

Schilderen, knutselen, kleien, vingerverven, het maakt allemaal niet uit. Maar mocht het tijdens Moederdag iets minder weer zijn is iets creatiefs doen toch wel de oplossing binnenshuis.

5. Filmavond

Pak je moeders favoriete film, haal wat drinken en snacks in huis en geniet van een avondje film samen. Lekker laagdrempelig, maar oh zo gezellig!

6. Dagje wellness

Nou.. dan moet jouw moeder wel héél speciaal zijn! Maar als jij jouw moeder écht in het zonnetje wil zetten is een dagje wellness de manier. Geniet gezellig samen van de spa of een heerlijke en ontspannen massage.  

7. High tea of high wine

Even tijd nodig om samen bij te kletsen? Bij een high tea of high wine kunnen jullie onder het genot van een drankje en een hapje uren kletsen!

8. Bloemen plukken

Last but not least: Een ander leuk uitje is samen bloemen plukken en een boeketje maken bij de bloemenpluktuin. Lekker creatief, gezellig en ook niet onbelangrijk: jullie kunnen allebei een prachtig boeketje bloemen mee naar huis nemen om deze gezellige dag niet te vergeten!

9. Bezoek een theater

Wellicht is er bij het theater bij jou in de buurt een leuke voorstelling waar jullie samen heen kunnen. Een theater bezoek is een leuke manier om jouw moeder op een culturele manier te verrassen!

Over de schrijver
Thijs is sinds mei 2022 blogger bij Planjeuitje. Hij komt uit Gelderland en heeft affiniteit met de horeca en achtergrond in de online marketing. Hij schrijft dus het liefste blogs over de leukste restaurants, cafés, hotels en uitjes van zowel Nederland als buitenland. Zijn favoriete vakantieland is Bonaire en in zijn vrije tijd is hij graag bezig met sporten, schrijven en horeca.
Reactie plaatsen