Het ultieme vrijgezellenfeest in Amsterdam
07 maart 2023 
2 min. leestijd

Het ultieme vrijgezellenfeest in Amsterdam

Het is bijna zover, je schoonzus, vriendin of moeder gaat trouwen! Maar voor het zover is wil je nog een keer met de aanstaande bruid op pad. Voor het organiseren van een vrijgezellenfeest zijn er veel verschillende keuzes en mogelijkheden. Deze blog is ervoor gemaakt om de keuze voor het juiste vrijgezellenfeest wat makkelijker te maken.

Vrijgezellenfeest Amsterdam

Er zijn in Amsterdam veel verschillende mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest. Je kunt het zo gek maken als je zelf leuk vindt. Sommige groepen willen bij het vrijgezellenfeest graag een meidenavond en een film gaan kijken. Anderen willen een van de laatste avonden van de aanstaande bruid een echt avontuur aan gaan. Dit is meer voor deze laatste groep. De bruiloft is bijna, dus voordat het zover is kan het nog even stout. Het kan een hete avond worden bij een vrijgezellenfeest bij Coqtales.

Coqtales party vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest in Amsterdam voor vrouwen

Bij Coqtales vinden ze dat je van het leven moet genieten. En om deze reden wordt er een avond vol plezier en verwennerij georganiseerd voor jullie Vrijgezellenfeest Amsterdam Vrouwen. Bij dit vrijgezellenfeest word je omringt met sexy mannelijke strippers. Tijdens dit vrijgezellenfeest beleef je momenten die je niet meer zal vergeten. Een perfect vrijgezellenfeest in Amsterdam voor vrouwen dus.

Er wordt aangeraden om het feest zo ver mogelijk vooraf te plannen om zo goed mogelijk te kunnen genieten. Het is namelijk zo dat de vroegste boekingen de beste zitplekken krijgen. Dus hoe eerder je boekt, hoe groter de kans is om vooraan te zitten, om zo alles extra goed in de gaten te kunnen houden en zo veel mogelijk te genieten.

Voeg wat extra’s toe aan de avond

Er zijn voor grote groepen speciale aanbiedingen en vanaf 7 personen zijn de tickets voordeliger. Maar naast de show die wordt gegeven zijn er nog extra opties die de avond nog heter, spannender en onvergetelijker kunnen maken.

De eerste mogelijkheid is om in een limousine aan te komen bij de show. Op deze manier kom je echt in stijl aan bij de show. In de limousine kan het feest natuurlijk al beginnen. De volgende optie is de teaser. Hierbij krijg je 5 minuten de mogelijkheid om te genieten van jouw favoriet. Deze hunk zal je tijdens deze 5 minuten de volledige aandacht geven. Wie wordt daar nu niet warm van!

Als je hier echt nog niet warm van bent geworden is er nog een laatste optie. Dit is de hot seat. Bij de hot seat krijg je wat speciale aandacht. Als onderdeel van de show wordt je op een stoel midden op het podium gezet. Daarna krijg je op deze stoel een lapdance tijdens de show. Dit zal zeker een show zijn die je niet meer vergeet.


Beleef een onvergetelijke dag

Het vrijgezellenfeest hoeft natuurlijk niet pas in de avond te beginnen. Er zijn genoeg activiteiten die overdag al kunnen worden uitgevoerd. De activiteiten die worden aangeboden zijn:

  • Cocktails Workshop
  • Salsa class
  • Blowjob workshop
  • Privé boot

Bekijk samen met de andere feestgangers van het vrijgezellenfeest of jullie een of meerdere van deze activiteiten willen gaan doen.

Maak van het vrijgezellenfeest dus een onvergetelijke spannende avond met Coqtales. Overdag zijn er verschillende activiteiten te doen en met de afsluitende show en eventuele extra opties wordt het gegarandeerd een hete avond!


Over de schrijver
Reactie plaatsen