Pubquiz kopen: de leukste voor jullie bedrijfsuitje!
28 september 2022 
2 min. leestijd

Pubquiz kopen: de leukste voor jullie bedrijfsuitje!

Ben jij dit jaar de gelukkige om een bedrijfs- of teamuitje te organiseren? In dit blog kom jij erachter hoe jij het tofste, leerzaamste, maar vooral gezelligste uitje organiseert!

Organiseer een PubQuiz, Citygame of Dinerspel 

Bij QuizPub organiseer jij het tofste uitje. Met een ruim assortiment aan quizzen, spellen en citygames is er voor iedere groepssamenstelling en groepsgrootte wat leuks te doen. De activiteiten zijn niet alleen erg leuk om samen te spelen, het draagt ook bij aan de teambuilding van jullie bedrijf. Je leert je collega's beter en op een andere manier kennen.

1. PubQuiz kopen

Pubquiz

Een klassieker. Tijdens de Pubquiz speel jij met jouw collega's het gezellige spel tijdens een bedrijfs- of groepsuitje. Onder leiding van een professionele quizmaster beleven jullie niet alleen plezier, maar werken jullie samen en kijken jullie welke groep de meeste feitenkennis heeft! De onderwerpen zijn actueel, uiteenlopend en bestaan uit meerdere rondes. Zo kan iedereen meedoen.

De locatie is geregeld: een lokaal café of een restaurant in de buurt met een keuze uit meer dan 100 horeca locaties door heel Nederland. Een andere locatie naar keuze is ook een mogelijkheid. De pubquiz is ook te combineren met een borrel of diner. Zo is jullie hele avond van top tot teen verzorgd.

Kan de pubquiz ook online plaatsvinden?

Jazeker!  Met de Online quiz gaan jij en je collega's de strijd online aan! Via Zoom of Microsoft Teams is het mogelijk om met 10 tot en met 300+ mensen een super leuke en leerzame avond te hebben. De online quiz duurt ongeveer 1,5 uur en is net als de Pubquiz in het Engels mogelijk.

De winnaar van de avond ontvangt natuurlijk een PRIJS 

2. Citygame

Citygame

Je hebt er wellicht vaker van gehoord: een Citygame. Wat houdt dat precies in? Een uitdagend, actief en vooral avontuurlijk spel dat te spelen is in iedere stad van Nederland! Hoe werkt dat dan? Jullie groep verzamelen zich in één van de horecagelegenheden in jullie gekozen stad. Vanuit hier worden de teams ingedeeld en wordt het spel aan jullie uitgelegd. Jullie gaan per team de stad in en voeren zoveel mogelijk opdrachten uit om punten te verdienen. Het team wie aan het einde van het spel de meeste punten heeft is de winnaar. Aansluitend op het spel is er een gezellige borrel. 

Welke soorten Citygames zijn er te spelen?

  1.  Ontmasker de Mol
  2.  Wedding Game
  3.  Crazy 88

3. Dinerspel

Dinerspel

Wil jij iets anders dan alleen een diner? Breng een beetje leven en reuring in de zaal met een Dinerspel! Hierbij dineer jij samen met jouw collega's gezellig onder begeleiding van een quizmaster. Zo tover jij een saai diner om naar een onvergetelijke avond. Het Dinerspel is te spelen in veel steden door heel Nederland.

Welke soorten Dinerspellen zijn er?

  1.  PubQuiz Diner
  2. Ik Hou van Holland DinerQuiz
  3. Ontmasker de Mol Diner
  4. Culinaire 88

Kortom: genoeg te doen tijdens jullie bedrijfsuitje! Leer iedereen beter kennen, werk aan een betere teambuilding en niet onbelangrijk: maak samen veel plezier tijdens een pubquiz, online quiz, citygame of dinerspel.

Over de schrijver
Thijs is sinds mei 2022 blogger bij Planjeuitje. Hij komt uit Gelderland en heeft affiniteit met de horeca en achtergrond in de online marketing. Hij schrijft dus het liefste blogs over de leukste restaurants, cafés, hotels en uitjes van zowel Nederland als buitenland. Zijn favoriete vakantieland is Bonaire en in zijn vrije tijd is hij graag bezig met sporten, schrijven en horeca.
Reactie plaatsen