Vaar met jouw vrienden door jouw favoriete stad!
04 mei 2023 
2 min. leestijd

Vaar met jouw vrienden door jouw favoriete stad!

Rondvaart met schipper

Bij Event op het Water is het mogelijk om in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam een rondvaart inclusief schipper te huren. Vaar met je vrienden, familie of collega’s door de grachten van jouw favoriete stad. In overleg is het ook mogelijk om in andere steden in de Benelux een rondvaart te boeken. Stel je arrangement samen en organiseer zo het ideale bedrijfsevenement, teambuildingactiviteit, borrel, feestje of vrijgezellenfeest!

De rondvaartboot heeft plek tot wel 75 personen! Mocht je een grotere groep mee willen nemen beschikt Event op het Water heeft ook de beschikking over schepen tot wel 700 personen.

Rondvaart met eten

Bij de rondvaart is het mogelijk om drankjes en diner te boeken. Jullie zijn niet afhankelijk van mooi weer, het dak kan namelijk open en dicht. Verder is de boot uitgerust met een luxe interieur, zo kan jullie groep optimaal genieten van een rondvaart met diner. Benieuwd wat er geserveerd wordt?

In de middag kunnen jullie bijvoorbeeld kiezen voor een high tea op het water. Ook lekker zijn de borrelhapjes, het zoetigheden arrangement en de schotels. ’s Avonds zijn er verschillende diner opties, zoals food courts, walking diners, een buffet of de populaire BBQ Boot

BBQ Boot

De BBQ Boot is hét ideale uitje voor in de zomer! Geniet van een compleet verzorgde barbecue terwijl jullie varen door de grachten van Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Maak een keuze uit een van de verschillende arrangementen, ook aan vegetariërs en kinderen wordt natuurlijk gedacht! Maak het zo luxe en uitgebreid als je zelf wil. In overleg met Event op het Water is van alles mogelijk naar jullie wensen.

De BBQ Boot is dé manier om een feestje op een originele manier te vieren. Een keer wat anders dan die verjaardag in de tuin of dat personeelsfeestje op kantoor! De BBQ Boot is het feestje waar jouw gezelschap jaren later nog over zal praten.

Partyboot

De boot wordt voor iedere gelegenheid speciaal ingericht. De boten beschikken over een groot buitendek, dus er kan gezellig geborreld, gefeest en gedanst worden. Aan boord is een professioneel geluidssysteem beschikbaar, ideaal voor een feestje. De drankjes staan koud en worden voor jullie geserveerd door aanwezig horecapersoneel. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om eten of snacks bij te boeken.

Ook bij de partyboot hoeven jullie je geen zorgen te maken om het weer. Bij Event op het Water snappen ze dat we nog altijd in Nederland wonen en dat zon nooit gegarandeerd is. Daarom is het mogelijk om zowel boten met een groot buitendek te huren als boten met binnen faciliteiten. Het dak kan altijd open en dicht, zo komen jullie nooit met een nat pak te staan.

De partyboten zijn beschikbaar voor groepen vanaf 10 tot maximaal 700 personen. Genoeg plek voor al jouw vrienden, familie of collega’s dus!

Route van de rondvaart

Benieuwd naar de route die alle boten zullen varen? De schipper laat je graag alle mooie plekjes van de stad zien! Wil je zelf meedenken over de route? Dat kan! In overleg tijdens het aanvragen van de offerte is van alles mogelijk.

Over de schrijver
Thijs is sinds mei 2022 blogger bij Planjeuitje. Hij komt uit Gelderland en heeft affiniteit met de horeca en achtergrond in de online marketing. Hij schrijft dus het liefste blogs over de leukste restaurants, cafés, hotels en uitjes van zowel Nederland als buitenland. Zijn favoriete vakantieland is Bonaire en in zijn vrije tijd is hij graag bezig met sporten, schrijven en horeca.
Reactie plaatsen