Uitgaan Groningen, dit zijn de beste clubs en bars!
03 april 2023 
3 min. leestijd

Uitgaan Groningen, dit zijn de beste clubs en bars!

Wil jij uitgaan in Groningen? De grootste stad in het noorden van Nederland. Je kunt hier genieten van het bekende gras van het Noorderplantsoen. In deze studentenstad kun je alle dagen van de week feesten. 

Om te zorgen dat jij zorgeloos kunt feesten in Groningen hebben we speciaal voor jou een selectie gemaakt van de beste clubs en bars in Groningen! 

De bruisende hoofdstad van het noorden kent talloze vette nachtclubs en hippe barretjes waar je tot in de late uurtjes kunt uitgaan. Of je nu houdt van dansen op de lekkerste beats of gewoon wilt ontspannen met een heerlijke cocktail, Groningen heeft voor ieder wat wils!

Feitje: Groningen beschikt over een officiële 'Nachtburgemeester'. De nachtburgemeester zet zich in om het uitgaan in Groningen te bevorderen!  

Uitgaan in Groningen doe je bij beste clubs:

Uitgaan doe je bij nachtclub Palace in Groningen

Feesten in Groningen kun je op veel plekken, en dus ook zeker bij club Palace aan de Gelkingestraat, midden in het centrum van de stad. Je kunt hier uitgaan op verschillende etages die samen één gezamenlijke area vormen!
De club varieert in muziekstijlen, en op de studentenavond hoef je dan ook niet verrast op te kijken dat de muziek varieert van Ronnie Flex tot David Guetta! Club Palace is alleen geopend op donderdag en zaterdag.

Uitgaan in Groningen bij SPOT in de Oosterpoort

SPOT/De Oosterpoort is een van de beste nachtclubs in Groningen. Het biedt een breed scala van muziek aan. Kom feesten op muziekstijlen van jazz tot techno en alles daartussenin. Trek je dansschoenen dan ook zeker aan wanneer je uitgaat in Groningen.

Voordat je uitgaat bij SPOT kun je hier ook van tevoren heerlijk dineren bij The Mix. Zo ga jij met een gevulde maag de dansvloer op. Met een volle maag kun je feesten in Groningen tot de zon opkomt. De nachtclub bevindt zich aan de Trompsingel, net buiten de binnenstad.

Uitgaan in Groningen bij SPOT. De beste clubs in Groningen

Feesten in Groningen tot in de late uurtjes bij Club Kiwi

Ga je een avondje feesten bij club Kiwi? Vergeet dan niet om een van de heerlijke cocktails te proeven! Bij deze club vliegen de aanbiedingen je namelijk om de oren, zo kun jij heerlijk feesten tot de zon opkomt.

Deze nachtclub hoort bij een van de beste clubs in Groningen en telt twee verschillende zalen. De club begeeft zich aan de Peperstraat waar je heerlijk kunt uitgaan in Groningen.

De beste bars in Groningen

Allround uitgaan in Groningen bij De Drie gezusters

Al sinds de jaren ’70 kun je uitgaan in Groningen bij De Drie Gezusters. De Drie gezusters ligt pal aan de Grote Markt in Groningen. De Drie Gezusters bestaat uit 20 bars onder één dak. Hier kunnen dan ook maar liefst 3700 mensen terecht. Hierbij is De Drie Gezusters een van de grootste tappunten van Europa.

Je kunt op deze plek dan ook heerlijk genieten van de lekkerste drankjes, ook kun je hier terecht om je beste dansmoves in de strijd te gooien. De bar typeert zich door de sfeervolle inrichting. Hierdoor is De Drie Gezusters zeker een plek om te bezoeken tijdens het uitgaan in Groningen.

 Feesten in Groningen doe je bij de Drie Gezusters

Avondje uit bij Belgisch café De Pintelier in Groningen

De Pintelier is een begrip in Groningen op het gebied van bier. Deze gezellige bar is gelegen aan de Nieuwe Kerkhof, dichtbij de Grote Markt. Beleef hier de lekkerste bierproeverijen en kom alles te leren over bier.

De bar is sfeervol en authentiek. De bruine warme kleuren passen perfect bij de sfeer van een biercafé. Met 23 tappen en 80 bieren op de fles zit er altijd wel het perfecte biertje voor jou tussen!

Waag een dansje en een drankje bij Bar De Toeter

De Toeter biedt al bijna 18 jaar gezelligheid aan Groningen. Je kunt hier twee keer in de week terecht voor de spannendste pubquizzes. Ben jij een kei in algemene kennis, muziek, en nog veel meer? Bezoek dan op woensdag of zondag De Toeter!

Ook bij De Toeter kun je terecht voor de heerlijkste biertjes, met 19 tappen en 160 bieren op de fles. Geen zin in bier? De Toeter beschikt ook over 350 single malt whisky’s.

Hopelijk hebben wij je kunnen helpen op het gebied van uitgaan in Groningen. Tijd om je dansschoenen aan te trekken en om te feesten in Groningen tot de zon op komt. Mis jij jouw favoriete locatie? Laat het ons weten!

Over de schrijver
Reactie plaatsen