High Wine Alkmaar, de leukste plekken op een rijtje!
03 april 2023 
2 min. leestijd

High Wine Alkmaar, de leukste plekken op een rijtje!

Een heerlijk dagje vrij en zin om wijn te drinken in Alkmaar? Een keuze voor een High Wine in Alkmaar is dan een fantastisch idee! Lekker met je vrienden of vriendinnen op een terras terwijl de zon doorbreekt, de overheerlijke wijntjes worden ingeschonken en de lekkerste hapjes worden voor je gemaakt.

Zie jij het al voor je? Dat snap ik! Nu is het alleen nog goed om te weten waar je de ultieme High Wine ervaring kan proeven in Alkmaar. Daarom hebben wij de beste locaties voor High Wine in Alkmaar op een rijtje gezet. Proef de sfeer!

Heerlijke High Wine in Alkmaar op het Waagplein!

We beginnen bij het bekende plein van Alkmaar: De Waagplein. Bij restaurant De Waag heb je namelijk een High Wine in Alkmaar al voor een lage prijs. Voor 28 euro per persoon kan je genieten van de hapjes met fijn beproefde bijpassende wijn. Een top deal dus!

De Waag heeft een heerlijk verwarmd terras en een warm aangekleed interieur. Dus als het zonnetje helaas niet schijnt, kan je alsnog lekker warm zitten en je wijn drinken in Alkmaar.

Terwijl je lekker warm wordt, komen de rondes van heerlijke hapjes en wijntjes al jouw kant op. De hapjes zijn gepast op de wijn waardoor je de ultieme smaakcombinatie proeft. De eerste stap richting een echte wijnkenner? 😉

High Wine Alkmaar op het terras in Alkmaar

Op zoek naar een Spaanse High Wine bar in Alkmaar?

Op zoek naar een Zuid-Europese sfeer terwijl je in een High Wine bar in Alkmaar zit? Dan is Granada Food and Wine de perfecte plek voor jou en je vrienden!

De High Wine bij Granada Food and Wine geeft je ook een echt Spaans gevoel. Hier krijg je aan het begin een heerlijk glas cava en diverse pintxos (pincho). De overige twee rondes krijg je verschillende tapas met Spaanse bijpassende wijn. Je zal bijna het verschil niet merken of je wijn aan het drinken bent in Spanje of in Alkmaar!

Een High Wine bij het Spaanse restaurant in Alkmaar kost 31,50 euro per persoon. Dus ik zou zeggen: ‘Un vino por favor!’

High Wine in Alkmaar bij Spaans restaurant

High Wine bar bij de Molen van Piet in Alkmaar!

Gelegen bij de molen van Piet staat de High Wine bar Abby’s in Alkmaar. Dichtbij de Nieuwlandersingel kan je hier heerlijk zitten voor een lekkere wijn in het centrum van Alkmaar.

Bij deze High Wine bar lijkt het net alsof je in de wijnproeverij in Alkmaar bent beland. Met een prachtig terras die omringd is door planten en bloemetjes. En dit terwijl je aan een goed wijntje en lekker hapje geniet. En de hapjes kunnen ook vegetarisch voor je worden bereid!

Bij één van deze drie leuke High Wine restaurants in Alkmaar heb je gegarandeerd veel plezier en genot van de overheerlijke wijntjes en hapjes. Misschien is het na een aantal wijntjes en een gezellige avond een goed idee om te overnachten in Alkmaar. 😉

Op zoek naar andere leuke uitjes in Alkmaar of andere stad in Noord-Holland?

  1. Padel Alkmaar
  2. High Tea in Hoorn
Over de schrijver
Reactie plaatsen