Uitje met uitdaging
28 oktober 2022 
1 min. leestijd

Uitje met uitdaging

Ben je op zoek naar een leuk uitje met vrienden of familie maar ben je inspiratieloos? Zoek je naar iets wat uitdagend en niet standaard is? Dan ben je hier op het juiste adres! In deze blog lees je tips voor een uitdagend uitje met vrienden of familie. Een uitje wat niemand verwacht maar zeker in de smaak gaat vallen vind je hier dus lees snel verder.

Competitief uitje

Zijn jullie allemaal fanatiekelingen die graag de strijd met elkaar aangaan dan is een competitief uitje wel wat voor jullie. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een survivaltocht waarbij de groep wordt ingedeeld in groepen. Ook is het leuk om een mud run te organiseren waarbij je over verschillende obstakels moet om te kunnen winnen. Maar ook zeker een speurtocht met teams is een goede optie. Een speurtocht is wat meer toegankelijk wanneer je ook te maken hebt met verschillende leeftijden en deze zijn ook online te vinden zodat je niet alles zelf hoeft te bedenken.

Spannend uitje

Houden jullie wel van uitdaging en spanning? Dan zijn er ook zeker geschikte uitjes voor jou. Wat dacht je van een zenuwslopende escape room waarbij je moet ontsnappen uit een gevangenis. De escape room wordt begeleid door acteurs waardoor het allemaal net echt lijkt. Een andere spannende optie is een schietactiviteit! Er zijn verschillende mogelijkheden om te schieten als activiteit. Zo kun je luchtbuks schieten waarbij je een uitgebreide uitleg krijgt over de werking van verschillende luchtbuksen zoals de weihrauch luchtbuks en de gamo luchtbuks. Allereerst ga je oefenen met schieten en vervolgens wordt er een competitie van gemaakt wie de meeste doelen kan raken. Uitdagend en spannend dus!

Outdoor uitje

Echte natuurliefhebbers en is het uitje met mooi weer? Ga dan voor een outdoor uitje. Eigenlijk zijn de mogelijkheden voor een outdoor uitje eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld gaan wandelen, fietsen, zwemmen en noem het maar op. Er zijn een aantal activiteiten die toch wel net even anders zijn. Zo kun je een gezellige solex tour doen waarbij je op kleine bromfietsjes een tour maakt door de leukste omgevingen. Willen jullie het graag combineren met alcoholische versnaperingen? Kies dan voor de altijd gezellige bierfiets! Zo ben je in beweging, buiten en kun je een gezellig drankje drinken.

Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos! Kies je voor een competitief uitje of ga je liever met een luchtbuks schieten? Of ben je toch meer van lekker buiten vertoeven? Het kan allemaal!

Over de schrijver
Thijs is sinds mei 2022 blogger bij Planjeuitje. Hij komt uit Gelderland en heeft affiniteit met de horeca en achtergrond in de online marketing. Hij schrijft dus het liefste blogs over de leukste restaurants, cafés, hotels en uitjes van zowel Nederland als buitenland. Zijn favoriete vakantieland is Bonaire en in zijn vrije tijd is hij graag bezig met sporten, schrijven en horeca.
Reactie plaatsen