Tips voor je eerstvolgende vakantie buiten Europa
07 februari 2023 
in Azië
1 min. leestijd

Tips voor je eerstvolgende vakantie buiten Europa

Nu de dagen wat langer beginnen te worden en het buiten warmer wordt, kijken steeds meer gezinnen vooruit naar de zomermaanden. Wie geniet er niet van de lange, warme dagen in de tuin? Vooruitkijken naar de zomerperiode betekent vaak ook nadenken over de eerstvolgende vakantie. Kies je voor een kampeervakantie in Nederland, een stedentrip naar een grote Europese stad of voor een unieke reis naar een bestemming buiten Europa? Een van de opties die je hierbij zou kunnen overwegen is een reis naar Dubai. Boek je bezoek aan Dubai met FTI reizen, om zelf zo min mogelijk omkijken te hebben naar de organisatie ervan. Niet alleen een reis naar Dubai zou je via een dergelijke organisatie kunnen boeken; doe dit ook voor andere reizen buiten Europa. Zo kun je zelf optimaal genieten voor de voorpret! 

Reizen naar Dubai zijn steeds populairder 
Waar men zo’n 20 jaar geleden nauwelijks wist waar Dubai ligt, behoort de stad tegenwoordig tot een van de populairste vakantiebestemmingen buiten Europa. Het is een haast utopische bestemming met z’n luxe auto’s, de torenhoge kantoorpanden en appartementencomplexen, de luxe winkels die je in het centrum vindt en logischerwijs de zonnige stranden. Een bezoek aan Dubai zal je niet teleurstellen! Leuk aan de stad is dat Dubai voor ieder gezinslid wat te bieden heeft. 

Verenigde Staten als alternatief voor Dubai 
Naast Dubai is ook een bezoek aan de Verenigde Staten het overwegen waard. Kies je voor een verblijf in steden als Miami, New York en San Francisco, of trek je van het oosten naar het westen door het land heen? Er zijn in het centrum van het land talloze nationale parken te vinden. Yosemite is daar een bekend voorbeeld van. Je kunt er prachtig wandelen! Daarbij bieden de diverse nationale parken je de mogelijkheid te ontsnappen aan de drukte van de grote steden. Al mag je een bezoek aan diezelfde steden absoluut niet overslaan.

Op pad richting de Bahama’s 
Een derde optie die je zou kunnen overwegen voor de komende zomervakantie is een trip naar de Bahama’s. Het is een vakantie die veel mensen op hun bucketlist hebben staan, vanwege de prachtige stranden die je er vindt. Was je voor vertrek nog erg moe; na een bezoek aan de Bahama’s keer je als herboren terug naar je werkgever of school. Overigens vind je op de Bahama’s meer dan mooie stranden alleen. Denk ook aan de fraaie natuur die je er tegenkomt. 

Over de schrijver
Thijs is sinds mei 2022 blogger bij Planjeuitje. Hij komt uit Gelderland en heeft affiniteit met de horeca en achtergrond in de online marketing. Hij schrijft dus het liefste blogs over de leukste restaurants, cafés, hotels en uitjes van zowel Nederland als buitenland. Zijn favoriete vakantieland is Bonaire en in zijn vrije tijd is hij graag bezig met sporten, schrijven en horeca.
Reactie plaatsen