Over Planjeuitje

Lees meer over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn een team van enthousiaste bloggers en reisexperts. Bij Planjeuitje zijn we gepassioneerd over het ontdekken en delen van de meest unieke en gedenkwaardige uitjes in Nederland. We struinen het hele land af om de meest leuke adresjes, verrassingen, tips en bijzonderheden uit de verschillende regio’s te vinden en voor jou te bundelen in onze blogs. Je leest bij ons de leukste blogs over:

 • Seizoensgebonden Activiteiten: Blogs over de beste activiteiten per seizoen, zoals winterwandelingen, zomerfestivals, herfstfietstochten, of lente-picknicks.

 • Lokale Evenementen en Festivals: Informatie over aankomende evenementen en festivals in verschillende steden of regio's van Nederland.

 • Culturele Ervaringen: Verkenningen van musea, historische locaties, kunstgalerijen, en traditionele Nederlandse dorpen en steden.

 • Natuur en Buitenactiviteiten: Artikelen over wandelroutes, nationale parken, stranddagen, en fietsroutes in Nederland.

 • Eten en Drinken: Blogs over lokale culinaire ervaringen, zoals de beste restaurants, koffiehuizen, of typisch Nederlandse gerechten en snacks.

 • Familie-uitjes: Ideeën voor gezinsvriendelijke activiteiten en plaatsen om te bezoeken met kinderen.

 • Dagtrips en Weekendjes Weg: Routes en ideeën voor korte reizen, met tips voor overnachtingen en bezienswaardigheden.

 • Thema-uitjes: Bijvoorbeeld fotografietours, culinaire tours, of historische wandelingen.

 • Verborgen Parels: Artikelen over minder bekende, maar fascinerende plaatsen in Nederland.

 • Duurzaam Toerisme: Tips voor milieuvriendelijke en duurzame reismogelijkheden.

 • Reistips en -advies: Praktische informatie over reizen in Nederland en buitenland, zoals vervoer, accommodaties, en budgettips.

Ons team

Thijs

Schrijver

Daan

Schrijver

Max

Schrijver

Sanne

Sanne

Overige content

Missie

Onze missie bij Planjeuitje is om mensen van alle leeftijden gratis te voorzien van betrouwbare en objectieve informatie, waarmee ze de leukste invullingen kunnen vinden voor hun weekenden, vakanties en vrije dagen. We streven ernaar om de ultieme bron te zijn voor uitjes, ongeacht het budget. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van hun uitstapjes. Betrouwbaarheid, objectiviteit en kwaliteit zijn de kernwaarden die wij hanteren om ervoor te zorgen dat elke lezer van Planjeuitje met vertrouwen op pad kan gaan.

Visie

Onze visie bij Planjeuitje is om een online omgeving te creëren waar op elke locatie in Nederland én Europa een uniek en plezierig uitje te beleven is. We streven ernaar om iedere lezer, ongeacht leeftijd, locatie en achtergrond, te inspireren altijd iets te leuks te doen. Onze website fungeert hierin als platform dat mensen aanspoort zich vaker met hun naasten te verbinden en hen in staat stelt te experimenteren, te ontdekken en onvergetelijke herinneringen met elkaar te creëren. We willen voor lezers zowel de inspiratie als de helpende, informatieve hand zijn om samen uit hun comfortzone te stappen en nieuwe avonturen aan te gaan.