Veelgestelde vragen

– Hoe werkt verlenging van het abonnement?

Om onze bloggers de tijd te geven de blogs jaarlijks te updaten hanteren wij een opzegtermijn van 2 maanden. Uiteraard herinneren wij jou hieraan. Drie maanden voor einddatum ontvang jij een email waarin je aan kan geven of je weer mee kan doen, of dat je deze keer overslaat. Eerder opzeggen kan ook door een mailtje te sturen naar info@planjeuitje.nl


– Kan ik mijn blog laten wijzigen?

Wijzigen kunnen alleen worden doorgevoerd bij pakket 2 of 3. Voordat wij jouw persoonlijke blog plaatsen vindt er 1 correctieronde plaats. Zo houd je altijd controle over jouw persoonlijke content. Nieuwe toevoegingen kunnen met de jaarupdate worden doorgegeven. Voor tussentijdse aanpassingen rekenen wij 29,- euro per keer.


– Wat als ik mijn persoonlijke verhaal (pakket 2 en 3) niet goed genoeg vind?

Voordat wij aan de slag gaan nemen wij een interview af. Het is belangrijk om dan goed aan te geven waarover jij vindt dat wij moeten schrijven. Vervolgens vindt er 1 correctieronde plaats voordat wij aan de slag gaan. Zo houd je altijd controle over jouw persoonlijke content. Nieuwe toevoegingen kunnen met de jaarupdate worden doorgegeven. Voor tussentijdse aanpassingen rekenen wij 29,- euro per keer.


– Wat voor data kan ik inzien van mijn blog?

Wil jij weten wat het exacte effect is van jouw blog? Dat kan alleen met pakket 3. Twee keer per jaar krijg je van ons een rapport over de prestaties van jouw blog. Daarin zit inbegrepen: a) het aantal bezoekers b) het aantal terugkerende bezoekers c) gespendeerde tijd op het artikel d) aantal clicks op jouw aanbieding


– Hoe veel tijd kost mij dit?

Voor pakket 1 vragen wij je enkel een formulier in te vullen en een foto te sturen. Dit kan al in 15 minuten gerealiseerd zijn. Voor pakket 2 en 3 moet je toch zeker rekenen op het invullen van een formulier, een interview en het tegenlezen en doorgeven van eventuele correcties. Reken in totaal op zo’n 1,5 uur tijdsinvestering.


– Wanneer kan ik een blog online verwachten?

Zodra wij alle gegevens hebben ontvangen en de betaling, wordt jouw blog binnen 3 tot 6 weken gepubliceerd. Je wordt hiervan op de hoogte gesteld middels een e-mail.


– Hoeveel bezoekers verwachten jullie?

Dat scheelt per dag, maand en seizoen. Tijdens vakanties hebben we aanzienlijk meer bezoekers dan bijvoorbeeld op een doordeweekse dag in het laagseizoen. En hoe langer de blog online staat, des te meer bezoekers we ontvangen. Dat loopt op van 200 lezers per maand naar 2000 lezers of meer…Ook hangt het natuurlijk af van het pakket. Bij pakket 2 en 3 kan je aanzienlijk meer lezers verwachten en dus meer klanten!


– Hoeveel klanten verwachten jullie?

Daar zijn we eerlijk in, dat kunnen we nooit vooraf zeggen. Waar wij voor zorgen is traffic naar jouw site van geïnteresseerde kwalitatieve lezers. En daarnaast geven we jouw verhaal èn aanbod extra aandacht op onze kanalen. Wij leveren dus kwalitatieve website-bezoekers. Het is vervolgens aan jou om van de bezoeker op jouw site een tevreden klant te maken!


– Hoe kan ik zien of er klanten via jullie blog bij ons terecht komen?

Wil jij weten wat het exacte effect is van jouw blog? Dat kan alleen met pakket 3 . Twee keer per jaar krijg je van ons een rapport over de prestaties van jouw blog. Daarin zit inbegrepen: a) het aantal bezoekers b) het aantal terugkerende bezoekers c) gespendeerde tijd op het artikel d) aantal clicks op jouw aanbieding

In een jaar weten wij gemiddeld 540.000 bezoekers te bereiken. Daarvan klikken er zo’n 26%  door naar de websites van onze deelnemers. Dat is bijna 500 doorverwijzingen per blog!


– Hoe werkt de betaling?

Om er zeker te zijn dat wij onze bloggers kunnen uitbetalen voor hun werk vragen wij een betaling vooraf. Wij sturen je een link voor een iDeal betaling. Zodra wij de betaling binnen hebben gaan we aan de slag.


– Krijg ik mijn geld terug als ik niet tevreden ben?

Helaas, dit kunnen wij niet doen. Wij hanteren hele vriendelijke tarieven en vragen geen commissie. Onze bloggers werken erg hard voor hun vergoeding. Wij kunnen dan geen geld bij hun terug verhalen. Daarom is het belangrijk goed gebruik te maken van de correctieronde: je kan dan op precies aangeven wat je anders wilt hebben in de tekst voordat we deze gaan plaatsen op de site. Zo houd je altijd controle op jouw persoonlijke content.

Nieuwe toevoegingen kunnen met de jaarupdate worden doorgegeven. Voor tussentijdse aanpassingen rekenen wij 29,- euro per keer.

 

Note: alle genoemde bedragen zijn excl. btw Wijzigingen voorbehouden.