Een leuk uitje plannen voor iedere doelgroep
onlineperformanceagency
16 mei 2017 
3 min. leestijd

Een leuk uitje plannen voor iedere doelgroep

Leuke uitjes in jouw regio

Uitjes en vormen van recreatie zijn er in vele soorten en maten. Of je nu een bedrijfsborrel wilt organiseren, een vrijgezellenfeest moet verzorgen, een kinderfeestje gaat voorbereiden of gewoon lekker met vrienden of vriendinnen een avondje uit wil. Wat de activiteit ook is, veel mensen vinden het lastig om voor een specifiek gezelschap een passende invulling voor dagbesteding te vinden. De een doet graag iets cultureels, de ander liever iets creatiefs, en weer iemand anders zoekt het liefst actief de natuur op. De keuze is zo groot dat het soms lastig is om een uitje te plannen wat boven ieders verwachting is en tegelijkertijd binnen ieders budget valt. Op Planjeuitje.nl vindt je een overzicht van verschillende verrassende uitjes door heel Nederland. Wij zijn jouw hulp op weg naar een onvergetelijke topdag. Onze tips zijn toegespitst op doelgroep en locatie, zodat jij eenvoudig en snel kunt zien waar de leukste workshops, activiteiten en aanbiedingen in jouw regio zijn.

Waarom plan je een uitje?

Een uitje is vaak gelinkt aan een een gebeurtenis. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, vrijgezellenfeest, bruiloft, familiedag, huwelijk, bedrijfsuitje of personeelsfeest. Voor al deze gebeurtenissen is er een legio aan opties om te ondernemen gericht op fun voor het hele gezin, vriendengroep of teambuilding. Maar een uitje kan ook ontstaan uit een spontaan idee. Lekker bijkletsen met een vriendin, of die te gekke buitensportactiviteit die al zo lang op je bucketlist staat. Ook voor last-minute ideeën en ad-hoc plannen biedt Planjeuitje.nl een scala aan mogelijkheden, of je nou in de middag, de gehele dag of in de avond of nacht iets wilt ondernemen. Voor je het weet heb jij je citytrip, GPS tocht, segway-tour of dagje wellness in de agenda staan.

Wanneer plan je een uitje?

Waar veel mensen nog wel eens de mist in gaan is tijdig beginnen met voorbereidingen van de dagplanning. Activiteiten voor jonge ouders kunnen vaak pas op het laatste moment gepland worden, afhankelijk van hun agenda. Daarnaast zijn er een hoop mensen die liever een ad-hoc uitje of avondbesteding plannen en zich daarbij laten leiden door aanbiedingen en seizoensacties. Gelukkig heeft Planjeuitje.nl een gevarieerd aanbod aan dag-, en avondbesteding voor iedere datum, locatie en gelegenheid.

Hoe kies je een uitje?

Bij het plannen van een uitje dien je jezelf een aantal zaken af te vragen. Allereerst; Wie is de doelgroep? Wil je gewoon stappen of een leuke avondinvulling met vriendinnen? Organiseer je een vrijgezellenuitje voor een gemengd gezelschap? Is er tijd voor een last-minute uitje met de kinderen? Of zoek je juist iets leuks en origineels om te ondernemen met opa en oma? Afhankelijk van het gezelschap is het verstandig om te bepalen of een binnenactiviteit of buitenactiviteit de voorkeur heeft. Uiteraard is dit sterk afhankelijk van het seizoen en de weersverwachting (tip: check vooraf de weersverwachting via bijvoorbeeld weeronline of buienradar), maar ook leeftijd kan hier een rol in spelen. Veel senioren vinden het bijvoorbeeld niet meer zo leuk om in een druk café een cocktailworkshop te doen of opgesloten te worden in een escaperoom. Dit is meer een uitje voor studie vriendinnen, verenigingen of voor een jong gemengd gezelschap tijdens een verjaardag, vrijgezellenfeest of bedrijfsborrel. Wanneer er is besloten of het uitje plaats gaat vinden in de buitenlucht of op locatie, is het verstandig na te denken over de afstand die je wil afleggen (tip: gebruik de NS Reisplanner, de ANWB Routeplanner voor het berekenen van afstanden en routes of Waze voor GPS en actuele file-informatie en real-time updates). Houd hierbij rekening met parkeergelegenheid op locatie (tip: gebruik YellowBrick voor goedkoop en eenvoudig betaald parkeren). Voor studenten die gratis reizen ligt een citytrip of festival voor de hand, maar iemand met peuters of jonge kinderen zal eerder op zoek gaan naar een speeltuin, zwembad of dierentuin in de buurt. Indien je graag met de fiets gaat en deze zelf geen ter beschikking hebt of deze liever niet mee in de trein neemt, heeft de NS een mogelijkheid om op locatie gebruik te maken van een OV-fiets. Uiteindelijk blijft er een belangrijk vraagstuk over, welke vaak meeweegt in de uiteindelijke beslissing; Wat mag het uitje kosten? Afhankelijk van budget kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Planjeuitje.nl begrijpt dat het belangrijk is om duidelijke prijzen te communiceren en daarbij scherpe aanbiedingen te doen. Al onze uitjes worden aangeboden met een leuke korting, zodat iedereen weer net iets minder hoeft uit te geven. Dit betekend dat je via ons niet alleen de leukste en aantrekkelijkste uitjes vindt, ze zijn ook nog eens lief voor de portemonnee (tip: download Tikkie om via elke bank eenvoudig geld terug te betalen of te betalen via iDeal).
Over de schrijver
onlineperformanceagency
buklduxox
Door

buklduxox

op 03 Oct 2017

livesba-a.anchor.com [URL=http://livesba-u.com/]livesba-u.anchor.com[/URL] http://livesba-t.com/ http://livesba-t.com/ http://livesba-t.com/ http://livesba-t.com/ http://livesba-t.com/ http://livesba-t.com/ http://livesba-t.com/ http://livesba-t.com/ zafaluh

Reactie plaatsen