Leuke ideeën voor een romantisch uitje weg!
25 oktober 2023 
1 min. leestijd

Leuke ideeën voor een romantisch uitje weg!

Na al dat harde werk verdienen jullie het wel om gezellig samen weg te gaan, maar wat kun je nu doen? Het is lastig kiezen, want jullie moeten het allebei natuurlijk naar je zin hebben en dan is het misschien wel fijn om opties te hebben om uit te kiezen. Lees verder om wat inspiratie op te doen!

Weekend weg

Wie zegt dat een uitje maar een dag kan duren? Mochten jullie er de ruimte voor hebben, kun je er een romantisch weekend van maken. Een overnachting met jacuzzi klinkt niet verkeerd. Zo zijn er genoeg hotels die dit aanbieden en het is misschien wel leuk om naar een stad te gaan die je nog niet zo goed kent. Zo is het leuk om nieuwe restaurants uit te proberen en in de avond een wandeling te maken in het centrum van Maastricht. Heb je niet zo'n behoefte aan beweging, kun je in bijvoorbeeld Amsterdam ook een prachtige rondvaart maken door de grachten. De Veluwe is een echte aanrader als jullie wat meer van de natuur zijn.

Wellness

Ontspanning staat voorop en er is dan niets beter dan een middagje wellness samen. Zo bestaan er arrangementen die speciaal zijn gemaakt voor koppels. Denk hierbij aan een massage samen of genieten van een privé sauna. Het is echt een goede kans om nader tot elkaar te komen en je hoeft er niet eens veel voor te doen. Door de ander lekker in de watten te leggen, laat je al zien dat je veel om elkaar geeft. Daarnaast geniet je er zelf natuurlijk ook zeker van. De sauna en een stoombad zijn tevens goed voor je gezondheid. Het zorgt namelijk voor een betere doorbloeding en conditie van je aderen. Wellicht is dit wel iets wat je daarna vaker zou willen doen. Zoek online op wat de opties zijn en vooral wat je zelf wilt. Dan vind je vast een plek die dit waar kan maken.

Zonsopgang bekijken

Bij uitjes weg wordt vaak gedacht aan dingen die wat meer moeite kosten en die je vooral later op de dag zou kunnen doen. Bijvoorbeeld na werk, maar ook hiervoor kan het geen kwaad om wat tijd met elkaar door te brengen. Zo zouden jullie ervoor kunnen kiezen om een dagje wat vroeger op te staan en een picknick te kunnen doen bij zonsopgang. Een heerlijk ontbijt met z'n tweeën op het gras, terwijl de zon begint te schijnen. Romantischer kun je het bijna niet bedenken. Het is een goede start van de dag en je hoeft er niet je agenda voor op te schuiven. Wat heb je hiervoor nodig? Een picknickkleed, plastic glazen, een koeltas met koelelementen, bordjes en bestek en een afvalzak. Je kunt van alles eten, zoals broodjes met beleg, maar ook druiven, radijzen, olijven, en toastjes met hummus zijn erg populair. Maak er iets gezelligs van!

Over de schrijver
Thijs is sinds mei 2022 blogger bij Planjeuitje. Hij komt uit Gelderland en heeft affiniteit met de horeca en achtergrond in de online marketing. Hij schrijft dus het liefste blogs over de leukste restaurants, cafés, hotels en uitjes van zowel Nederland als buitenland. Zijn favoriete vakantieland is Bonaire en in zijn vrije tijd is hij graag bezig met sporten, schrijven en horeca.
Reactie plaatsen