Leuk familie uitje Tilburg: dagje safaripark Beekse Bergen
18 oktober 2023 
1 min. leestijd

Leuk familie uitje Tilburg: dagje safaripark Beekse Bergen

Op zoek naar het perfecte gezinsuitje in de buurt van Tilburg? Zoek niet verder! Beekse Bergen biedt een onvergetelijke ervaring waar zowel jong als oud van zal genieten. Stap in de wereld van wilde dieren en prachtige natuur, allemaal binnen handbereik in dit spectaculaire safaripark.

In dit blog nemen wij van Planjeuitje je graag mee in onze ervaring met Safaripark Beekse Bergen. 

Échte wildernis

Bij Beekse Bergen kun je jezelf verliezen in de wonderen van de natuur. Sta oog in oog met leeuwen, zebra's en giraffen, en ervaar de Afrikaanse savanne in het hart van Brabant. Of je nu kiest voor een avontuurlijke autosafari, een ontspannen bootsafari, of de spannende wandelsafari, je wordt ondergedompeld in een wereld waar het wildleven regeert. Ofwel: voor een spannend en leuk familie uitje in de buurt van Tilburg moet je bij Safaripark Beekse Bergen zijn!

Safaripark Beekse Bergen

Educatieve ervaring voor jong en oud

Het park is niet alleen een plek voor amusement, maar ook voor leren. Familie uitje Beekse Bergen is de thuisbasis van educatieve programma's die inzicht bieden in dierenbescherming, biodiversiteit, en de ecologische balans die nodig is om deze prachtige wezens te behouden. Kinderen en volwassenen zullen geboeid zijn door de interactieve displays en de kans om meer te leren over hun favoriete dieren. Wat wij zelf erg gaaf vinden is je super dicht bij de dieren kan komen. Ze lopen strak langs de auto, even anders als een normale dierentuin dus!

Spannend én ontspannen uitje in één

Naast het verkennen van de wildernis, biedt Beekse Bergen ook de perfecte gelegenheid om te ontspannen. Geniet van een picknick langs de oevers van het meer, bezoek de speeltuinen, of trakteer jezelf op een heerlijke snack in een van de vele eetgelegenheden. Voor degenen die het avontuur willen verlengen, zijn er zelfs accommodatiemogelijkheden beschikbaar, variërend van luxe lodges tot gezellige kampeerplekken. Zo kan je van je dagje weg ook een nachtje weg maken. 

Conclusie van Planjeuitje

Dit familie uitje in de buurt van Tilburg is meer dan alleen een safaripark; het is een bestemming waar avontuur, educatie, en ontspanning samenkomen. Of je nu een dag-uitje plant of een weekendje weg, je zult ongetwijfeld met onvergetelijke herinneringen naar huis terugkeren. Boek je tickets nu en bereid je voor op een wild avontuur!

Familie uitje Tilburg bij Safaripark Beekse Bergen

Laatste tip: sluit deze dag nog leuker af door 's avonds sushi te eten in Brabant!

Over de schrijver
Thijs is sinds mei 2022 blogger bij Planjeuitje. Hij komt uit Gelderland en heeft affiniteit met de horeca en achtergrond in de online marketing. Hij schrijft dus het liefste blogs over de leukste restaurants, cafés, hotels en uitjes van zowel Nederland als buitenland. Zijn favoriete vakantieland is Bonaire en in zijn vrije tijd is hij graag bezig met sporten, schrijven en horeca.
Reactie plaatsen