De Leukste Kinderfeestjes In Limburg Vier Je Hier
Danielle van de Vlag
30 september 2019 
6 min. leestijd

De Leukste Kinderfeestjes In Limburg Vier Je Hier

 Elk jaar is het weer bedenken wat je gaat doen tijdens het kinderfeestje van je kind. Ga je een kinderfeestje thuis vieren of kies je voor een locatie in de buurt waar alles tot in de puntjes wordt geregeld? Het gaat er vooral om dat je kind, samen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes, dikke schik heeft. Dan heb jij het ook! Met deze top 7 gezellig kinderfeestjes van Limburg gaat dat helemaal goed komen en wordt het gegarandeerd genieten. Of je nu gek bent op jumpen op de tramp, lekker wilt stampen in de modder of cultuur wilt snuiven in eigen land? Vier het kinderfeestje waar nog dagen/maanden over nagepraat zal worden en geniet van een gezellige tijd samen!

1. Jump XL Geleen

Vouershof 3 - Geleen Heb je zin in een Jump Party en wil je samen met je vriendjes en vriendinnetjes met de voetjes van de vloer? Dan is Jump XL in Geleen echt een kinderfeestje voor jou en je beste maatjes. Ze bieden een ruim aanbod Jump Parties en arrangementen aan. Maak salto’s, backflips, sideslips en reusachtige sprongen op de 300 m2 trampolines van Jump XL. In de hal zijn niet alleen platte trampolines, maar ook schuine vlakken en hoge en lage hindernissen die de uitdaging compleet maken. Speel een stuiterend potje basketbal en dunk erop los. Ook bieden zij een uniek interactief reactiespel. Naast vrij springen is het ook mogelijk om je kinderfeestje uit te breiden met Fun Sports, Apenkooi of Dance. Dit alles onder begeleiding van een enthousiaste instructeur! Een echt avontuur beleven? Ga dan voor spanning en sensatie in onze lasergame ‘De Verboden Mijn’. Sluip als een echte scherpschutter door de donkere schachten van de mijn en ga op zoek naar je tegenspelers.Hoor je daar voetstappen naderen? Richt je wapen en schiet op je ‘vijand’. Raak? Dan is hij of zij zes seconden uitgeschakeld en heb jij punten gescoord! Naast coole games bieden we sinds kort ook een avontuurlijke virtual reality beleving voor iedere leeftijdsgroep: The Egg! Trek gekregen van al het springen en alle andere coole activiteiten? Je kunt je kinderfeestje upgraden met diverse lekkernijen: van zakjes chips, verjaardagsmuffins en ijsjes tot aan friet met snacks of onbeperkt pizza smikkelen. Oehh… wie wil zich daar nu niet voor in het zweet werken? 

2. BloteVoetenPark

Ganzepool 9 - Brunssum Natuurliefhebbers opgelet! De kinderfeestjes bij het BloteVoetenPark zijn meer dan genieten! Trek je schoenen en sokken uit en beleef de natuur tot in je tenen. De natuur doet zijn werk, het enige wat jij moet doen is op en top genieten! Durf jij samen met vriendjes en vriendinnetjes de uitdaging aan in de modder? Je legt een hindernisbaan af, gaat evenwichtsbalken over en mag lekker met je voetjes door de modder struinen. Klinkt tof toch!? Wist je dat de verschillende ondergronden je een heerlijke voetmassage geven. Win win dus! Niet alleen kinderen vinden dit fantastisch, ook ouders worden hier superblij van. Geniet na afloop op het natuurterras of in de sfeervolle horeca van een hapje en een drankje. Dit modderige spektakel maakt namelijk hongerig! Beleef en voel de natuur zoals je nog niet eerder gedaan hebt. De meest hilarische momenten komen voorbij. Is het regenachtig weer? Geen probleem in het BloteVoetenPark! De bladeren aan de bomen beschermen jullie tegen de regen. De modder wordt nog zachter voor je voeten en het komt de bosgeur juist ten goede. Er is geen reden om niet aan te modderen. 

3. Glowgolf

Roda JC-Ring 2F - Kerkrade Glowgolfen is altijd een goed idee! Zeker met een kinderfeestje is dit tof! De wondere wereld van gekleurde lichtjes doen je even helemaal wanen in een fantasiewereld. Het oude Hollandse spelletje is voor iedereen leuk en zeker in een setting zoals deze. Je speelt samen met de uitgenodigde party animals 18 holes in een bijzondere black light omgeving! Probeer met zo'n min mogelijk slagen de balletje in de holes te krijgen en wie weet ben jij de winnaar van de dag! Een superleuk spelletje en iedereen kent het! Je kunt het kinderfeestje uitbreiden met diverse uitgebreide arrangementen. Al vanaf 9,95 heb je een leuke middag. Je start met popcorn of chips en onbeperkt ranja van de ranja tap en vervolgens speel je samen met je vriendjes en vriendinnetjes 18 holes GlowGolf. Wil je meer en wil je gezellig blijven eten? Dat kan! Kies uit een van de andere arrangementen om het kinderfeestje van je kind compleet te maken en er een onvergetelijke tijd van te maken.

4. Continium

Museumplein 2 - Kerkrade Continium wordt vernieuwd! Maar wees gerust, er is hier meer dan genoeg te doen, te zien en te beleven tijdens de verbouwing. Een kinderfeestje bij Continium is allesbehalve saai! Op 21 september opent zelfs een nieuwe wisselexpositie ‘Reizen in de Ruimte; en mogen bezoekers gratis extra naar een 3D film. Klinkt dat niet gaaf? De vaste expositie gaat 21 september dicht. Het wordt helemaal vernieuwd en heropent op 21 december. Tot die tijd kun je samen met vriendjes en vriendinnetjes op ontdekkingstocht! In het Science Lab kun je bijvoorbeeld samen aan de slag om een cool technisch of chemisch product te maken. Spannend!! Of wat dacht je van je creativiteit de vrije loop laten en lekker bouwen met Bricks? Liever op echte ontdekking? Doe dan de superleuke speurtocht samen met je vrienden. Je kunt je kinderfeestje afsluiten met een feestmenu "Snack Attack" of op een pizzasteen gebakken pizza eten. Continium biedt verschillende arrangementen om van jouw verjaardagspartijtje een superleuk en compleet feest te maken! Op 12 & 13 oktober vindt het Changemakers Festival plaats. Dan is Continium, samen met Cube design museum & Columbus earth center volgepakt met activiteiten, workshops en lezingen. Ook de exposities zijn dan te bezoeken. 

5. Puck en Pol

Bovenste Puth 19 - Puth Ben je toch meer van de kinderfeestjes thuis vieren? Dat snappen we maar al te goed. Je kunt je van vroeger de beste kinderfeestjes nog wel herinneren. Die werden vaak thuis gevierd! Hoe leuk en kneuterig is het als je dit met je eigen kinderen ook doet? Je kunt bij Puck en Pol de meest fantastische uitgebreide DIY pakketten samenstellen om lekker creatief aan de slag te gaan. Zeepkettingen op hout maken, sieraden maken, dromenvangers knutselen en ga zo maar door! Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Wil je toch liever uit huis aan de knutsel? Dan kom je toch gewoon naar Puck en Pol toe!? Ze helpen je graag om van de verjaardag van je kind een groot succes te maken. De creatieve kinderfeestjes zijn goed voor ongeveer twee uur feestplezier en zowel voor meisjes als jongens in de leeftijd van 4 jaar tot 14 jaar. Dus hop hop... ga lekker creatief aan de slag. Thuis of bij Puck en Pol.

6. Speeltuin Thienbunder

Mgr.Canoystraat 1 - Sittard Waar kan een kind zich nu beter uitleven dan in een speeltuin!? Speeltuin Thienbunder is een unieke speelplek voor ondernemende kids. De mooie ligging tussen de bomen geeft gelijk een speels effect en voldoende ruimte om te ravotten. En wie wil er nu niet een superleuk kinderfeestje vieren buiten in de natuur? Speeltuin Thienbunder is echt een heerlijke plek om je feestje te vieren. Jij en je vriendjes kunnen je eindeloos uitleven op de vele speeltoestellen! En tussendoor is er tijd voor een lekkere break. Even opladen om weer nieuwe energie op te doen. Dit feestje kost maar 5,- euro per kind en is goed voor: Entree voor de speeltuin, ranja, keus uit een tosti, poffertjes of hotdog. Tussendoor kun je genieten van een lekker ijsje (tot een bedrag van 1 euro is bij de prijs inbegrepen) en last but not least.... een verrassing voor de jarige job of jet. Je kunt het feestje afsluiten met een zakje snoep. Need we say more?

7. Daisy's Kaarsen

Plenkertstraat 8 - Valkenburg Kaarsen maken, wie heeft het vroeger niet gedaan? Stoffig of oubollig? Nee zeker niet! Zelfs kids vinden dit superleuk om te doen. Steeds meer mensen weten deze activiteit te vinden en te gebruiken voor een originele invulling van kinderfeestjes. Zeker nu de winter eraan komt is het leuk om te doen. Nog leuker om 's avonds je eigen gemaakte kaarsje aan te steken natuurlijk. In de kaarsenmakerij van Daisy ben je van harte welkom met je vriendjes en vriendinnetjes om samen de mooiste kaarsen te maken. Je dompelt 2 kaarsen en deze worden gevormd en gekleurd zoals jij dat graag wilt. Natuurlijk mag je de kaarsen meenemen naar huis. Dit kinderfeestje duurt ongeveer een uur en de kosten zijn €7,50 per persoon, dit is inclusief limonade en iets lekkers. Maar er is meer... je kunt ook je hand in het kaarsvet dompelen en een prachtige afdruk van je hand maken. Hoe tof en stoer is dat!? Of wat dacht je van een kaars in een glazen potje maken of een combi kinderfeestje? De mogelijkheden zijn eindeloos bij Daisy. Maak je wensen bespreekbaar en maak van jouw ideeën een te gek kinderfeestje om nooit te vergeten.

Over de schrijver
Danielle van de Vlag
Reactie plaatsen