E chopper huren in Nijmegen: hier kan je heen touren!
07 februari 2023 
1 min. leestijd

E chopper huren in Nijmegen: hier kan je heen touren!

Ben je van plan een e chopper te huren in Nijmegen? In dit blog lees je toffe plekken om naar toe te rijden!

1. Radboud Universiteit

De Radboud Universiteit is sinds 1923 een Universiteit in Nijmegen en bevind zich in een prachtige rooms-katholieke kerk. Zeker het bewonderen waard!

2. Valkhofpark

Het Valkhof is een park in Nijmegen centrum mooi gelegen op een heuvel met uitzicht over de Waal. In het park staat een historische burcht uit de 10e eeuw. Parkeer je scooter buiten de park en maak een wandeling door het park of neem een kijkje in Museum Het Valkhof.

3. Faberplein

Faberplein is hét horecaplein van Nijmegen. Met verschillende ontbijt-, koffie-, lunch-, borrel- en dinertentjes is dit de ideale plek voor jullie pauze wanneer jullie een e chopper huren Nijmegen.

4. Stevenskerk

Deze mooie kerk uit de 14e eeuw is een erg leuke bezienswaardigheid in het hart van Nijmegen. Ontdek de reusachtige geschiedenis van de ruim zeven eeuwen oude kerk met een rondleiding of ga zelf op ontdekking!

5. Grote Markt

De Grote Markt, ook wel Kruismarkt genoemd, is een groot plein in het centrum van Nijmegen. Je vind hier leuke winkeltjes, en ook niet onbelangrijk: gezellige eet- en drinktentjes! Even tijd voor een pauze tijdens jullie e chopper tour?

6. Berg en Dal

Berg en Dal is een klein dorpje op iets minder dan 8 kilometer afstand van Nijmegen. Pak jullie e scooter en trek de wijde wereld in! Onderweg cruisen jullie door de natuur, langs de weilanden en over de heuvels van dit prachtige gebied.

7. Kronenburgerpark

Het Kronenburgerpark is een mooi en groen park aan het stadscentrum van Nijmegen. In het park vind je de resten van de middeleeuwse stadsmuur met de Kruittoren.

Dit waren een aantal leuke bezienswaardigheden in Nijmegen die jullie op de e scooter kunnen bekijken. Zijn jullie nog op zoek naar een e scooter Nijmegen in het centrum? Bekijk het linkje even! Deze verhuurder heeft zelf ook leuke routes door Nijmegen liggen, zo weten jullie zeker dat jullie niks overslaan!


Over de schrijver
Thijs is sinds mei 2022 blogger bij Planjeuitje. Hij komt uit Gelderland en heeft affiniteit met de horeca en achtergrond in de online marketing. Hij schrijft dus het liefste blogs over de leukste restaurants, cafés, hotels en uitjes van zowel Nederland als buitenland. Zijn favoriete vakantieland is Bonaire en in zijn vrije tijd is hij graag bezig met sporten, schrijven en horeca.
Reactie plaatsen