Dé tip voor een kinderfeestje of bedrijfsuitje!
planjeuitje
07 juli 2022 
2 min. leestijd

Dé tip voor een kinderfeestje of bedrijfsuitje!

Ben je op zoek naar het leukste kinderfeestje of bedrijfsuitje? In deze blog vind je onze gouden tip om samen de leukste dag van het jaar te beleven! Bij Graffitifun kunnen je groep en jij een graffiti workshop volgen van een personal artist. Is dat even gaaf! Graffitifun is marktleider en de grootste graffiti aanbieder van Europa. Je kan in de gehele Benelux een creatieve workshop volgen. Dit uitje is dus niet alleen erg leuk, maar ook nog eens goed voor creativiteit. Iedere artiest van Graffitifun werkt vanuit zijn hobby, aan enthousiasme dus geen gebrek. Het leukste aan alles: je maakt je dag onvergetelijk door iets tastbaars (jouw zelfgemaakte kunstwerk) mee naar huis te nemen! Graffitifun graffiti workshop

Graffiti workshop

Een graffiti workshop volgen met collega’s als bedrijfsuitje is leuk, leerzaam en goed voor de creativiteit. Graffitifun biedt een uitgebreid en compleet programma, inclusief materialen en artiesten bij haar graffiti bedrijfsuitje. De workshop begint met een informatieve presentatie. Daarna worden schetsen gemaakt en kan er begonnen worden met het spuiten van een eigen graffiti paneel of een gezamenlijk kunstwerk. Na het drogen van de verflagen worden de details afgewerkt en is er nog ruimte voor een gratis rondleiding langs graffitimuren. Ook is het achteraf mogelijk om gratis op een echte graffitimuur te taggen. Iedereen kan zijn kunstwerk mee naar huis nemen en ontvangt een diploma, leuk voor de groepsfoto! Graffiti workshop

Graffiti kinderfeestje

Wanneer je jouw graffiti kinderfeestje viert bij Graffitifun ben je verzekerd van een top-feestje. Met meer dan 15 jaar ervaring leren professionele graffiti artiesten jullie groep hoe je de gaafste kunstwerken maakt. Na een korte uitleg maakt ieder kind een ontwerp op papier. Hierna kan iedereen zijn of haar eigen graffiti paneel maken. Na de pauze waarin eventueel drinken en snacks meegenomen kunnen worden maakt iedereen de graffiti panelen af. Deze mogen uiteraard mee naar huis genomen worden. Achteraf kunnen de graffitikunstwerken gratis op de muur getagd worden. Ook kan iedereen mee op een gratis rondleiding langs meer dan honderden meters graffitimuren. Tot slot krijgt de jarige een cadeautje en alle kinderen een diploma. Als afsluiter wordt een nog een groepsfoto genomen met alle kunstwerken. Klinkt dat even als een gaaf graffiti kinderfeestje?!  


Graffiti kinderfeestjeWaar graffiti in de jaren 80 nog gezien werd als vandalisme, wordt het nu steeds meer gezien als art. Graffitifun leert deelnemers respect te hebben voor andermans spullen en dat graffiti een echte gewaardeerde kunstvorm is. Met een team van enthousiaste artiesten biedt Graffitifun de nummer 1 graffiti workshops van de Benelux aan. Tot slot is het ook mogelijk om jouw vrijgezellenuitje, familie-uitje, vriendenuitje of schoolactiviteit te komen vieren bij Graffitifun.

Graffiti art 


Tip: om de echte graffiti belevenis te voelen is het een aanrader om jouw feestje of uitje op de toffe Graffitifun Hall of Fame locaties te vieren. Hier zijn honderden tot duizenden meters aan graffiti muren op locaties in Amsterdam en Utrecht. Nog een laatste tip: wil jouw groep een gratis Graffitifun T-shirt met eigen naam ontvangen? Plaats een link van de website van Graffitifun op Facebook, Pinterest of Twitter en verzamel minimaal 10 likes, reacties of shares. Stuur het bewijs op via mail of WhatsApp. Zo staat jouw groep er straks gelikt bij en heb je nog een extra aandenken aan deze te gekke dag!

Over de schrijver
planjeuitje
Reactie plaatsen