Beleef een futuristische strijd met lasergamen
07 april 2023 
1 min. leestijd

Beleef een futuristische strijd met lasergamen

Lasergamen is een spannende en onvergetelijke activiteit voor jong en oud. Het rennen, schuilen en schieten om te overleven en je tegenstanders uit te schakelen, creëert een adrenalinekick die je nog lang bij zal blijven. Of je nu op zoek bent naar een leuke teambuilding activiteit, een verjaardagsfeestje of gewoon een dagje uit met vrienden, lasergamen biedt een geweldige manier om samen te komen en plezier te hebben. Dus, trek je uitrusting aan, houd je hoofd koel en maak je klaar om een futuristische strijd aan te gaan!

Transformeer elke locatie tot een lasergame-arena

Elke locatie wordt getransformeerd tot een lasergame-arena. Denk hierbij aan onder andere sfeerverlichting, geluid, legernetten en opblaasbare schuilplaatsen. Of je nu de strijd wilt aangaan in het bos, op het platteland of in het park, (bijna) alles is mogelijk. Maar ook een indoor locatie zoals een supermarkt, bibliotheek, kantoor, fabriek of zelfs je eigen school behoort tot de mogelijkheden. Geen geschikte locatie? Geen probleem! Dan gaan we samen met je op zoek naar een geschikte locatie bij jou in de buurt.

Professionele begeleiders zorgen voor een goede voorbereiding

Voordat je de arena betreedt, zorgen de professionele begeleiders ervoor dat iedereen goed op de hoogte is van de spelvormen en spelregels. Op die manier ga je volledig op in de strijd en haal je het maximale uit je lasergame-ervaring.

Diverse arrangementen voor een dagvullend programma

NL Lasergame biedt naast lasergamen diverse aanvullende arrangementen aan om er een dagvullend programma van te maken. Zo kan je bijvoorbeeld ook Archery tag, Boogschieten, Bubbelvoetbal, Disc golf en Voetbaldarts spelen. Wil je tussendoor en/of na afloop genieten van een goed verzorgde lunch of buffet? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Informeer naar de uitgebreide cateringopties van NL Lasergame.

Ga voor een once-in-a-lifetime-experience met lasergamen op een locatie bij jou in de buurt. Breng voor meer informatie over de mogelijkheden een bezoek aan www.nllasergame.nl.

Over de schrijver
Thijs is sinds mei 2022 blogger bij Planjeuitje. Hij komt uit Gelderland en heeft affiniteit met de horeca en achtergrond in de online marketing. Hij schrijft dus het liefste blogs over de leukste restaurants, cafés, hotels en uitjes van zowel Nederland als buitenland. Zijn favoriete vakantieland is Bonaire en in zijn vrije tijd is hij graag bezig met sporten, schrijven en horeca.
Reactie plaatsen