7 x de lekkerste gerechten bij jouw sushi restaurant in Amsterdam
planjeuitje
24 december 2023 
2 min. leestijd

7 x de lekkerste gerechten bij jouw sushi restaurant in Amsterdam

De ideale plek om overheerlijk te eten met een grote groep is misschien wel je favoriete sushi restaurant in Amsterdam. Waarom? De menukaart blinkt uit van heerlijkheden op elk niveau. Ieder gerecht is anders en het één is nog lekkerder dan het ander. Zo ook aan diversiteit geen gebrek. Zo kan je dus heel eenvoudig uiteten gaan met een zwangere vriendin, een vegetarische vriend of met iemand die allergisch is voor schaaldieren. Wij zetten 7x de lekkerste gerechten op een rij die jij z.s.m. wil nuttigen bij je favoriete sushi restaurant in Amsterdam!

1: De Surf & Turf Maki (The best of both worlds)

Ben je een echte vlees- en visliefhebber en ga je het liefst voor de specials op de menukaart? Dan wil je de Surf & Turk Maki echt een keer proberen bij je sushi restaurant in Amsterdam. Want, wauw. Deze smaakmaker is echt een blijvertje. Hij is gevuld met overheerlijk biefstuk, smaakvolle garnalen en zachte avocado. Een combinatie waar je echt van wakker zal liggen als je deze niet hebt geprobeerd.

2: De Carpaccio Beef Roll (Best meat in town)

Er is bijna niemand die een goede carpaccio overslaat en daarom is de carpaccio beef roll bedacht. Deze casual, maar toch unieke roll is zo fantastisch. Deze special is smaakvol, mals en kruidig. Een ideale combinatie van carpaccio met avocado en kruiden. Een smaak die je niet snel zal vergeten.

3: De Seaweed Handroll (Vegan-tastic)

Of je nu vegan bent of niet, de Seaweed Handroll is een must-try wanneer je bij jouw sushi restaurant in Amsterdam bent. Je krijgt een crunchy nori-vel met rijst en zeewier en dat is op zich al verrukkelijk. De zeewier heeft een unieke smaak van sesam en de geur van de zee. Zoet en hartig komen verbluffend samen. Twijfel dus niet en bestel hem vooral in de eerste ronde, zodat je hem nog vaker kan bestellen. Want geloof me, dat wil je!

4: De Fried Chicken Avocado Roll (Chickalicious)

Het is geen geheim dat kip en avocado de perfecte smaakcombinatie vormen en dat maakt ook dat deze sushi enorm populair is. De kip wordt lekker gefrituurd en vervolgens in een rijstrol gerold met avocado. On top heb je een heerlijke sojasaus en die kan je natuurlijk nog combineren met wat wasabi voor wat extra pit. Dan voel je pas echt de vreugde van optimaal genieten bij je sushi restaurant in Amsterdam.

5: De Fruit Sushi (Fantasticly fruity)

De knaller waarvan je waarschijnlijk niet had verwacht dat hij zou komen: de fruit sushi. Een stukje nori-blad gevuld met rijst én fruit. Misschien denk je nu: sushi hoort toch hartig te zijn? Maar juist deze combinatie laat je echt versteld staan. Het is zeker het proberen waard en niet alleen als je vegan bent!

6: Flamed Salmon Nigiri with Sugar Cane (Sweet salmon rush)

Zalm is toch wel één van de meest gekozen en gegeten vissoorten bij een sushi restaurant in Amsterdam. En dat is niet voor niets. Er zijn zoveel overheerlijke creaties mee te maken en dat doen de chefs op sublieme wijze hoor. Wat dacht je van een geflambeerde zalm als nigiri, maar dan met een luxe twist? Ze branden rietsuiker op je zalm. Zo wordt het nog net geen zalm-brûlée. Optimaal genieten dus!

7: Dragon Roll Shrimp & Avocado (The classic special)

Speciaal dat is hij zeker: de classic dragon roll met avocado en garnaal. Een heerlijk zachte combinatie met avocado on top en smaakvolle garnaal in je rijstrol. Het is een bijzondere smaaksensatie die je overal ziet terugkomen en tevens één van de meest bestelde opties. De heerlijke kruiden maken het helemaal af.

Kortom: ook jij moet snel weer naar je favoriete sushi restaurant in Amsterdam!

Heb je al deze overheerlijke gerechtjes weer met hongerige ogen aan moeten zien? Dan is dit je signaal dat je lekker weer eens naar je favoriete sushi restaurant moet gaan. Ik zou zeggen, maak jezelf blij en reserveer je plekje, zodat je z.s.m. weer van deze fantastische smaken kan genieten!

Over de schrijver
planjeuitje
Reactie plaatsen