5 redenen waarom een rondvaart vanaf Amsterdam Centraal hét perfecte bedrijfsuitje is!
05 juni 2024 
2 min. leestijd

5 redenen waarom een rondvaart vanaf Amsterdam Centraal hét perfecte bedrijfsuitje is!

5 redenen waarom een rondvaart vanaf Amsterdam Centraal hét perfecte bedrijfsuitje is!
Het allerbeste bedrijfsuitje ooit plannen? Dat brengt soms nog weleens wat gedoe met zich mee. Al je collega’s hebben leuke ideeën en daarnaast een sterke mening over wat ze wel- of niet willen. Hoe zorg je ervoor dat iedereen erbij kan zijn en ze het ook nog eens optimaal naar hun zin hebben? En dan nog dit: vaak zijn het altijd dezelfde mensen die het bedrijfsuitje mogen plannen: jij. Ach ja, het kan soms eenzaam zijn aan de top. Geen zorgen, want wij helpen je hier effectief op weg. We geven je 5 redenen waarom een rondvaart vanaf Amsterdam Centraal het perfecte bedrijfsuitje is!

1. Rondvaart Amsterdam Centraal = next level teambuilding

Doet jouw team al genoeg aan teambuilding of juist helemaal niet? En als je het doet, gaat het dan altijd op dezelfde manier? Wij zouden zeggen: doorbreek de gewoonte en ga eens het water op. Met een rondvaart vanaf Amsterdam Centraal doe je het helemaal anders. Teambuilding op het water is écht next level teambuilding. Je wekt inspiratie op, komt sneller tot goede ideeën én een bijzonder mooie omgeving brengt ook nog eens een brede glimlach op ieders gezicht. Wel zo gezellig!

2. De meest weerbestendige optie voor je bedrijfsuitje

Een rondvaart vanaf Amsterdam Centraal met slecht weer? Het kan gewoon. Tegenwoordig hebben diverse rederijen gewoon comfortabele dichte boten, waarmee je ook tijdens slecht weer een prachtige rondvaart kan maken. Tegelijkertijd vertelt de schipper je een heleboel over de bijzondere hoofdstad met al haar hidden gems en unieke architectuur. Een ideale optie die ervoor zorgt dat je bedrijfsuitje ook gewoon door kan gaan als het weer even niet zo meezit. 

3. Je rondvaart vanaf Amsterdam Centraal geeft netwerken een nieuwe betekenis

Nieuwe opdrachtgevers of klanten ontmoeten om de werkrelatie aan te wakkeren of te versterken? Wat is nu een betere kans om efficiënt te netwerken dan elkaar leren kennen op het water in een supermooie omgeving? Wij zouden niet weten wat dit nog kan overstijgen. Misschien kan je ‘sparsessie op het water’ binnenkort wel toevoegen aan je standaard officekalender? Velen gingen je voor, dus waar wacht je nog op!

4. De rondvaart met de perfecte opstaplocatie voor iedereen

Er is altijd wel een collega die geen auto heeft óf van plan is een lekkere borrel te drinken tijdens een gezellige rondvaart met collega’s. Je rondvaart vanaf Amsterdam Centraal plannen is dan ook echt the way to go. Iedereen loopt zonder routebeschrijving zo vanaf het centraal station richting de rederij waar de prachtige boten al klaarliggen om je de ochtend-, middag- of avond van je leven te bezorgen. Handiger kan niet!

5. Jouw rondvaart vanaf Amsterdam Centraal heeft alles aan boord wat je nodig hebt

Een bier- of wijnproeverij met collega’s? Een gezellige middag borrelen aan boord? Ouderwetse spelletjes spelen? Of genieten van de beste muziek terwijl je de mooiste gesprekken voert? Het is allemaal mogelijk. Start je een rondvaart vanaf Amsterdam Centraal dan ontdek je hoe simpel het eigenlijk is om een gemoedelijk bedrijfsuitje te organiseren die aansluit op de behoeften van elke collega. Er is frisdrank, koffie, thee, wijn, bier en wat dacht je van heerlijke hapjes? Let op: vaak zijn de drankjes en hapjes wel tegen betaling. Genieten geblazen!

Over de schrijver
Max werkt sinds 2023 bij Planjeuitje. In zijn vrije tijd spendeert hij veel tijd in de sportschool en is hij bezig met design. Hij schrijft het liefst over daguitjes, denk hier aan een uitje naar de dierentuin, samen naar een auto gallery en de perfecte date in de grote stad.
Reactie plaatsen